Umami muualla Facebook

Appelsiini

Tähän aiheeseen liittyy 11 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Nautitaan ruoasta yhdessä viikonloppuna

    Julkaistu 9. 3. 2018 Teksti Päätoimittajat 3 kommenttia Ruoka ja juoma

    Viikonloppuna on yleensä enemmän aikaa ruoanlaittoon kuin hektisinä arkipäivinä. Silloin on aikaa nauttia hyvästä ateriasta ja yhdessäolosta läheisten kanssa.

  2. Hedelmäistä kananpoikapataa ja kaalisalaattia

    Julkaistu 24. 1. 2018 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Hedelmäinen kananpoikapata saa hymyn huulille kuin auringonpaiste.

  3. Appelsiinia salaatteihin ja jälkiruokiin

    Julkaistu 5. 1. 2018 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Nyt on appelsiiniaika parhaimmillaan. Syödään näitä C-vitamiinipommeja päivittäin. Appelsiini on ruoanlaitossakin hyvä aines, niin jälkiruoissa kuin salaateissa sekä monessa muussa.

  4. Virkistävä veriappelsiini

    Julkaistu 19. 1. 2017 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Appelsiiniaika on parhaimillaan, käytetään hyväksi!

  5. Sitrusmarmeladi

    Julkaistu 10. 1. 2014 Teksti Tiia Koskimies 2 kommenttia Ruoka ja juoma

    Valmista kotitekoinen appelsiinimarmeladi.

  6. Kauden jälkiruoka – appelsiiniherkku

    Julkaistu 21. 1. 2013 Teksti Mervi Melasniemi Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Talven appelsiinikausi on parhaimmillaan. Nauti nyt appelsiineista, myös vastapuristettuna tuoremehuna ja jälkiruoissa.

  7. Piristystä päivään

    Julkaistu 11. 1. 2011 Teksti Tiia Koskimies 2 kommenttia Ruoka ja juoma

    Renesanssin aikaan appelsiinit olivat pomeransseja.

  8. Reseptit kierrätyksessä

    Julkaistu 25. 5. 2010 Teksti Eeva Salonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Hyvät reseptit tulevat kierrätetyiksi monen monta kertaa.

  9. Hunaja on puhdas luonnontuote

    Julkaistu 17. 2. 2010 Teksti Tiia Koskimies Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Hunaja on mehiläisten lahja suomalaiselle keittiölle.

  10. 94 % suomalaisista syö pikaisen aamiaisen arkisin

    Julkaistu 2. 5. 2009 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Suomalaiset panostavat aamiaiseen, käy ilmi Taloustutkimuksen toteuttamasta tutkimuksesta.