Umami muualla Facebook

Appelsiinikiisseli

Tähän aiheeseen liittyy kaksi artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Lihapataa ja raikasta kiisseliä

    Julkaistu 7. 11. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Maukas lihapata syntyy edullisista lihoista ja juureksista. Sitkeämpikin naudanliha kypsyy ihanan mureaksi, osin hajoavaksikin, kun ruokaa hauduttaa uunissa yön yli.

  2. Appelsiinia salaatteihin ja jälkiruokiin

    Julkaistu 5. 1. 2018 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Nyt on appelsiiniaika parhaimmillaan. Syödään näitä C-vitamiinipommeja päivittäin. Appelsiini on ruoanlaitossakin hyvä aines, niin jälkiruoissa kuin salaateissa sekä monessa muussa.