Umami muualla Facebook

Jälkiruoat

Tähän aiheeseen liittyy 24 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Puolukkarahka

    Julkaistu 13. 3. 2017 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Ilman kermaakin puolukkarahka on herkkua, mutta voit lisätä halutessasi sen joukkoon vaahdotettua kermaa.

  2. Herkutteluviikonloppu hankien keskellä

    Julkaistu 9. 2. 2017 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Viikonloppuna syödään muun muassa lihapataa burgundilaisittain, punajuuri-itusalaattia, karpalo-valkosuklaarahkaa ja kolapaita.

  3. Virkistävä veriappelsiini

    Julkaistu 19. 1. 2017 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Appelsiiniaika on parhaimillaan, käytetään hyväksi!

  4. Unelmankevyt vispipuuro

    Julkaistu 3. 11. 2016 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    On aika tyhjentää pakastin viime kesän marjoista!

  5. Vatkattu puolukkapuuro

    Julkaistu 26. 8. 2016 Teksti Tiia Koskimies Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Tämä vaaleanpunainen, suomalainen klassikkoherkku on kylmän maidon kanssa mielettömän hyvää.

  6. Islantilainen proteiinipommi

    Julkaistu 22. 4. 2016 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Skyr proteiinipommia saa nyt myös kermaisen maustamattomana.

  7. Nyt pakastemarjat käyttöön

    Julkaistu 4. 4. 2016 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Nyt alkaa olla taas aika tyhjentää pakastinta lopuista viime kesänä pakastetuista marjoista. Käytä niitä jälkiruokiin, smootheihin ja leivonnaisiin.

  8. Leivotaan jouluksi

    Julkaistu 23. 11. 2015 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Dansukkerin jouluisia leivonnaisohjeita.

  9. Kesän parhaat kotijäätelöt

    Julkaistu 19. 8. 2015 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Jäätelöä ja sorbettia on helppo valmistaa kotona.

  10. Toisenlaiset rapukekkerit

    Julkaistu 6. 8. 2015 Teksti Umami Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Ei ole lainkaan hassumpi idea myöskään tehdä juhlat katkarapujen ympärille, ja säilötyistä jokiravuistakin voit valmistaa juhlaruokaa.