Umami muualla Facebook

Kala

Tähän aiheeseen liittyy 49 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Yrttinen lohisalaatti

    Julkaistu 5. 8. 2019 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Eilen söimme uunilohta, josta jäi yli puolet, joten tänään nautimme yrteillä maustettua lohisalaattia. Tästä ei kyllä salaatti paljon parane!

  2. Kylmäsavulohi-pasta

    Julkaistu 29. 7. 2019 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Alkuviikon herkkuruokaa.

  3. Makoisia muikkuja

    Julkaistu 27. 6. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Vietämme paljon aikaa Pohjois-Karjalassa puhtaiden vesien äärellä. Kiteen Pyhäjärvestä kalastetut muikut ovat lähiruokaa parhaimmillaan. Kesällä syömme niitä vastapyydettyinä ja pakastamme ja säilömme pyyntituoreita kaloja talven varalle.

  4. Kasvis-tonnikala-munasalaatti

    Julkaistu 17. 6. 2019 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kesä on herkullisten salaattien parasta aikaa. Ruokaisa salaatti riittää joko lounaaksi tai illalliseksi lämpiminä päivinä.

  5. Maukkaita haukimurekepihvejä ja munakastiketta

    Julkaistu 21. 5. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Hauenvonkaleesta maukkaita murekepihvejä munakastikkeen kera.

  6. Kuhaa Walewska juhlapöytiin

    Julkaistu 16. 4. 2019 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kuhaa kreivitär Walewskan tapaan on vanha klassikkoruoka. Se näyttää aina juhlavalta. Kuorrutuskastikkeeseen voi käyttää vaikka parsaa ja hummeria, silloin ollaankin jo marsalkka Mannerheimin lempiruoan äärellä.

  7. Herkullinen kirjolohikedgeree

    Julkaistu 2. 4. 2019 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kedgeree on nimestään huolimatta helppo valmistaa!

  8. Pikaruokaa annoskirjolohesta

    Julkaistu 14. 3. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Saimaan Tuore on uudella ekologisella tavalla kasvatettu kirjolohi. Kalat uivat altaassa vastavirtaan, kuten joessa. Kotimaisessa kirjolohessa on runsaasti hyvää tekeviä rasvahappoja, se on korkealaatuista, hyvän makuista ja taatusti tuoretta.

  9. Keväinen kalakeitto

    Julkaistu 11. 3. 2019 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Tämä on niin ihana ruoka, että on pakko sanoa Bon Appétit!

  10. Peggyn parhaat kalareseptit

    Julkaistu 10. 2. 2019 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Peggy rakasti lapsena onkimista ja sieltä on peräisin rakkaus kalaruokiin. Kirjansa hän omistaa kaikille kalaruokien ystäville.