Umami muualla Facebook

Kala

Tähän aiheeseen liittyy 49 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Touch of Taste -fondeista makua ruokiin

    Julkaistu 22. 2. 2010 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Fondi nostaa raaka-aineiden maut esiin.

  2. Suomalaista kaviaaria

    Julkaistu 31. 1. 2010 Teksti Tiia Koskimies Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Suomalaiset yritykset ovat ryhtyneet kasvattamaan Sampia.

  3. Kala on loppiaisen parasta herkkua

    Julkaistu 5. 1. 2010 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Valmista loppiaiseksi mehevät lohiperhoset ja lisäkkeet.

  4. Silakat kuin etanat

    Julkaistu 15. 11. 2009 Teksti Tiia Koskimies Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Valmista mehevää illanistujaisruokaa.

  5. Muistatko vielä miten hyviä kalapullat ovat?

    Julkaistu 21. 10. 2009 Teksti Tiia Koskimies Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Syötkö tarpeeksi kalaa?

  6. Tenon lohen tarina

    Julkaistu 27. 9. 2009 Teksti Tiia Koskimies Yksi kommentti Luonto ja vapaa-aika

    Tenon lohi vie venettä ja miestä.

  7. Kalamiehen unelmalohi Tenolta Arvottu

    Julkaistu 23. 9. 2009 Teksti Tiia Koskimies 250 kommenttia Luonto ja vapaa-aika

    Kireitä siimoja, kireitä siimoja!

  8. Viikon ruokavinkki – Tom Yam keitto ja passiohedelmäsalaatti Arvottu

    Julkaistu 27. 8. 2009 Teksti Mervi Hannele Sandbacka 493 kommenttia Ruoka ja juoma

    Tom Yam -keitto on thaimaalainen klassikkoruoka.

  9. Viikon ruokavinkki – thaimaalaisia makuja ja passiodrinksu Arvottu

    Julkaistu 14. 8. 2009 Teksti Mervi Hannele Sandbacka 493 kommenttia Ruoka ja juoma

    Tyypillisiä Thai-keittiön mausteita ovat currytahnat, chilikastikkeet ja -tahnat, nam pla -kalakastike, limetti, kaffirlimetinlehdet, sitruunaruoho…

  10. Herkutellen Helsingistä Hankoon

    Julkaistu 2. 7. 2009 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Herkkuja voi ostaa evääksi jo matkan varrelta