Umami muualla Facebook

Keitto

Tähän aiheeseen liittyy 23 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Maukas juures-papukeitto

    Julkaistu 14. 10. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Maukas, ravitseva ja edullinen juures-papukeitto!

  2. Hyvä, helppo lohikeitto

    Julkaistu 7. 10. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Lohikeitto on maukas keitto, johon voit lisätä perunan ohella juureksia.

  3. Porkkanasosekeitto

    Julkaistu 1. 10. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Aurinkoinen porkkanasosekeitto maistuu kaikille vauvasta vaariin.

  4. Siskonmakkarakeitto kaalilla ja juureksilla

    Julkaistu 9. 7. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Tein tällä kertaa keiton kaalista ja juureksista, mausteena tuoksuvat yrtit. Lopuksi puristelin siskonmakkarapötköistä pieniä palleroita keittoon tuomaan sen viimeisen silauksen. Se oli siinä, ja kyllä maistui.

  5. Loistava linssi-kasviskeitto

    Julkaistu 20. 5. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Linssi-kasviskeitto on mainio ruoka – maukas, täyttävä ja muuntelukelpoinen. Voit käyttää siihen pelkkiä porkkanoita tai lisätä myös muita lempikasviksia. Itse käytin keittoon jääkaapissa olleen juurisellerinpalan ja sen lisäksi lehtiselleriä sekä kesäkurpitsaa.

  6. Välimerellinen kalakeitto ja focaccia-leipä

    Julkaistu 12. 2. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Fenkolinsiemenet antavat tälle kalakeitolle välimerellisen makuvivahteen. Lämmin focaccia-leipä sopii keiton seuraan.

  7. Siskonmakkarakeitto

    Julkaistu 23. 1. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka 2 kommenttia Ruoka ja juoma

    Makoisa siskonmakkarakeitto maistuu läpi vuoden.

  8. Lohikeitto

    Julkaistu 8. 1. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Lohikeitto maistuu koko perheelle.

  9. Kaalipataa ja punajuurikeittoa

    Julkaistu 27. 2. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Parin kilon kaalista, punajuurista, porkkanoista, sipulista, porsaan kaslerista ja jauhelihasta saa suuret annokset edullista keittoa ja pataruokaa, jotka maistuvat mainioilta talvikeleillä.

  10. Keittoja jokaiseen vuodenaikaan

    Julkaistu 15. 1. 2018 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Hyvän keiton juju on liemessä, jonka tulee olla maukas, ja sen saa aikaan vain maustamalla ja maistamalla.