Umami muualla Facebook

Kermaviili

Tähän aiheeseen liittyy kolme artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Juures-makkarapyttipannu

    Julkaistu 8. 1. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Maukas pyttipannu tehdään juureksista ja mausteisesta makkarasta, eikä valmistukseen mene aikaa kuin noin vartti. Jos haluat pyttiksestäsi kasvisversion, käytä makkaran tilalla vaikka valmiita Härkis-pyöryköitä.

  2. Lindströminpihvit – syksyn klassikkoruoka

    Julkaistu 29. 9. 2018 Teksti Mervi Hannele Sandbacka 8 kommenttia Ruoka ja juoma

    Lindströminpihvit ja pehmeäksi haudutettu punasipuli – ah mikä herkku!

  3. Nyt nautitaan kesäherkuista

    Julkaistu 6. 8. 2009 Teksti Päätoimittajat Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Nauti salaateista ja marjaherkuista, kun on uuden sadon aika.