Umami muualla Facebook

Kirjolohi

Tähän aiheeseen liittyy 12 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Hyvä, helppo lohikeitto

    Julkaistu 7. 10. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Lohikeitto on maukas keitto, johon voit lisätä perunan ohella juureksia.

  2. Pestokirjolohi, avokadoseos ja peruna-juuressurvos

    Julkaistu 20. 9. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pestokirjolohi on todellinen herkku – kannattaa kokeilla.

  3. Kirjolohta ja papu-hernesalaattia

    Julkaistu 14. 8. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kirjolohesta hyvää ruokaa!

  4. Kesäkeitto kalalla

    Julkaistu 4. 6. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Tämä keitto on muunnokseni perinteisestä kesäkeitosta – se oli mielessäni, kun aloin valmistaa keittoa.

  5. Eeki – Kalatalon uusi ekologinen kotimainen kirjolohi

    Julkaistu 29. 4. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Eeki on hyvän ja mehevän makuinen, vähärasvainen, antibiootiton ja lisäaineeton kirjolohi, joka ei rehevöitä Itämerta.

  6. Herkullinen kirjolohikedgeree

    Julkaistu 2. 4. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kedgeree on nimestään huolimatta helppo valmistaa!

  7. Uunilohta ja oliivisalaattia

    Julkaistu 31. 3. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Uunilohi on mielestäni helpoin tapa valmistaa lohta, eikä tule paistokäryä.

  8. Pikaruokaa annoskirjolohesta

    Julkaistu 14. 3. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Saimaan Tuore on uudella ekologisella tavalla kasvatettu kirjolohi. Kalat uivat altaassa vastavirtaan, kuten joessa. Kotimaisessa kirjolohessa on runsaasti hyvää tekeviä rasvahappoja, se on korkealaatuista, hyvän makuista ja taatusti tuoretta.

  9. Lohikeitto

    Julkaistu 8. 1. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Lohikeitto maistuu koko perheelle.

  10. Lohta ja kasviksia

    Julkaistu 20. 11. 2018 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Tämä ateria valmistui nopeasti ja maistui tosi hyvältä. Kalaa pitäisi muistaa syödä joka viikko pari kertaa ja mieluiten rasvaista kalaa.