Umami muualla Facebook

Kirjolohi

Tähän aiheeseen liittyy kolme artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Kirjolohta ja papu-hernesalaattia

    Julkaistu 8. 1. 2018 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kirjolohesta hyvää ruokaa!

  2. Lohta nuudeleiden ja kasvisten kera

    Julkaistu 3. 5. 2017 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Maukas ateria syntyy nopeasti lohi- tai kirjolohiviipaleista, nuudeleista ja wokkikasviksista. Jogurttikastike viimeistelee aterian. Ateria oli valmis alle puolessa tunnissa.

  3. Talvikalaa

    Julkaistu 10. 1. 2013 Teksti Umami Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Keittoon käy kala kuin kala – lisämakua antamaan voi käyttää erilaisia äyriäisiä tai savukalaa.