Umami muualla Facebook

Kirjolohi

Tähän aiheeseen liittyy 10 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Hyvä, helppo lohikeitto

    Julkaistu 29. 8. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Lohikeitto on maukas keitto, johon voit lisätä kesäkasviksia kesäkeiton tapaan.

  2. Kesäkeitto kalalla

    Julkaistu 13. 6. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Tämä keitto on muunnokseni perinteisestä kesäkeitosta – se oli mielessäni, kun aloin valmistaa keittoa.

  3. Pikaruokaa Saimaan Tuore annoskirjolohesta

    Julkaistu 5. 6. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Saimaan Tuore on uudella ekologisella tavalla kasvatettu kirjolohi. Kalat uivat altaassa vastavirtaan, kuten joessa. Kotimaisessa kirjolohessa on runsaasti hyvää tekeviä rasvahappoja, se on korkealaatuista, hyvän makuista ja taatusti tuoretta.

  4. Lohta ja kasviksia

    Julkaistu 23. 5. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Tämä ateria valmistui nopeasti ja maistui tosi hyvältä. Kalaa pitäisi muistaa syödä joka viikko pari kertaa ja mieluiten rasvaista kalaa.

  5. Lohikeitto

    Julkaistu 24. 4. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Lohikeitto maistuu koko perheelle.

  6. Herkullinen kirjolohikedgeree

    Julkaistu 19. 4. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kedgeree on nimestään huolimatta helppo valmistaa!

  7. Pestokirjolohi, avokadoseos ja peruna-juuressurvos

    Julkaistu Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pestokirjolohi on maukasta ja sopii viikonloppuun.

  8. Kirjolohta ja papu-hernesalaattia

    Julkaistu 8. 1. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kirjolohesta hyvää ruokaa!

  9. Lohta nuudeleiden ja kasvisten kera

    Julkaistu 3. 5. 2017 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Maukas ateria syntyy nopeasti lohi- tai kirjolohiviipaleista, nuudeleista ja wokkikasviksista. Jogurttikastike viimeistelee aterian. Ateria oli valmis alle puolessa tunnissa.

  10. Talvikalaa

    Julkaistu 10. 1. 2013 Teksti Umami Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Keittoon käy kala kuin kala – lisämakua antamaan voi käyttää erilaisia äyriäisiä tai savukalaa.