Umami muualla Facebook

Kuorrutettu uunilohi

Tähän aiheeseen liittyy kolme artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Kalapäivän kuorrutettu uunilohi

    Julkaistu 23. 8. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kalaa kaksi kertaa viikossa.

  2. Nautitaan ruoasta yhdessä viikonloppuna

    Julkaistu 9. 3. 2018 Teksti Päätoimittajat 3 kommenttia Ruoka ja juoma

    Viikonloppuna on yleensä enemmän aikaa ruoanlaittoon kuin hektisinä arkipäivinä. Silloin on aikaa nauttia hyvästä ateriasta ja yhdessäolosta läheisten kanssa.

  3. Uunilohta ja oliivisalaattia

    Julkaistu 5. 12. 2017 Teksti Mervi Sandbacka Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Uunilohi on mielestäni helpoin tapa valmistaa lohta, eikä tule paistokäryä.