Umami muualla Facebook

Leipä

Tähän aiheeseen liittyy 15 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Rakas, rikas leipämme

    Julkaistu 11. 5. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Leipä on suomalaisille ollut aina elämää ylläpitävä asia.

  2. Nyt leivotaan leipää!

    Julkaistu Teksti Umami Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Umami.fi:n leipäohjeista löydät monentyyppisiä ohjeita: ranskalaistyyppisestä, rapeakuorisesta maalaisleivästä saaristolaislimppuun ja ruisleipään.

  3. Hyvän olon hapanjuurileipä

    Julkaistu 18. 4. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Leipävallankumous-kirjan kirjoittaja Eliisa Kuusela kertoo, että hapanjuurella leivottu leipä sopii hyvin niille, joille hiivalla leivotut leivät aiheuttavat mahan turvotusta ja ilmavaivoja.

  4. Pääsiäisleivonnaisia

    Julkaistu 23. 3. 2018 Teksti Mervi Sandbacka 3 kommenttia Ruoka ja juoma

    Pääsiäiseksi on tapana leipoa jotain hyvää. Tästä löydät hyvät, toimivat leivonnaisohjeet pääsiäisen kahvi- ja teehetkiin.

  5. Kolmen kalan keitto ja focaccia-leipä

    Julkaistu 13. 2. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Fenkolinsiemenet antavat tälle kalakeitolle välimerellisen makuvivahteen. Lämmin focaccia-leipä sopii keiton seuraan.

  6. Teemun ja Markuksen leipäkirja Arvottu

    Julkaistu 11. 10. 2014 Teksti Tiia Koskimies 418 kommenttia Ruoka ja juoma

    Mikä on sinun suhteesi leipään? Leivotko kotona?

  7. Fazerilta leipäuutuuksia

    Julkaistu 18. 3. 2014 Teksti Uutuudet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Leipätrendeissä korostuvat nyt kotimaisuus, kaura ja hyvinvointi yhdistettynä leivän hyvään makuun.

  8. Leivo rapeakuorinen maalaisleipä

    Julkaistu 5. 9. 2013 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Leivän pitkän paiston jälkeen kuori on rapea ja karamellisoitunut ja sisus pehmeää, kuohkeaa ja maukasta. Tarjoa leipä heti tuoreeltaan, vielä lämpimänä.

  9. Jokapäiväinen leipämme Arvottu

    Julkaistu 26. 10. 2011 Teksti Tiia Koskimies 437 kommenttia Ruoka ja juoma

    Minkälaisia uusia leipiä toivoisit leipomoiden leipovan?

  10. Vähähiilihydraattisesta leivästä tuli suomalainen trendi

    Julkaistu 14. 9. 2011 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Vähähiilihydraattinen Karppinen-sekaleipä on saanut leivästä luopuneet suomalaiset palaamaan leipätiskin ääreen.