Umami muualla Facebook

Leipä

Tähän aiheeseen liittyy 14 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Kolmen kalan keitto ja focaccia-leipä

    Julkaistu 13. 2. 2018 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Fenkolinsiemenet antavat tälle kalakeitolle välimerellisen makuvivahteen. Lämmin focaccia-leipä sopii keiton seuraan.

  2. Nyt leivotaan leipää!

    Julkaistu 1. 4. 2016 Teksti Umami Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Umami.fi:n leipäohjeista löydät monentyyppisiä ohjeita: ranskalaistyyppisestä, rapeakuorisesta maalaisleivästä saaristolaislimppuun ja ruisleipään.

  3. Teemun ja Markuksen leipäkirja Arvottu

    Julkaistu 11. 10. 2014 Teksti Tiia Koskimies 418 kommenttia Ruoka ja juoma

    Mikä on sinun suhteesi leipään? Leivotko kotona?

  4. Fazerilta leipäuutuuksia

    Julkaistu 18. 3. 2014 Teksti Uutuudet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Leipätrendeissä korostuvat nyt kotimaisuus, kaura ja hyvinvointi yhdistettynä leivän hyvään makuun.

  5. Leivo rapeakuorinen maalaisleipä

    Julkaistu 5. 9. 2013 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Leivän pitkän paiston jälkeen kuori on rapea ja karamellisoitunut ja sisus pehmeää, kuohkeaa ja maukasta. Tarjoa leipä heti tuoreeltaan, vielä lämpimänä.

  6. Pääsiäisleivonnaisia

    Julkaistu 20. 3. 2013 Teksti Mervi Melasniemi 2 kommenttia Ruoka ja juoma

    Pääsiäiseksi on tapana leipoa jotain hyvää. Tästä ja pääsiäisruokajutustamme löydät hyvät, toimivat leivonnaisohjeet pääsiäisen kahvi- ja teehetkiin.

  7. Rakas, rikas leipämme

    Julkaistu 25. 11. 2011 Teksti Mervi Melasniemi Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Leipä on suomalaisille ollut aina elämää ylläpitävä asia.

  8. Jokapäiväinen leipämme Arvottu

    Julkaistu 26. 10. 2011 Teksti Tiia Koskimies 437 kommenttia Ruoka ja juoma

    Minkälaisia uusia leipiä toivoisit leipomoiden leipovan?

  9. Vähähiilihydraattisesta leivästä tuli suomalainen trendi

    Julkaistu 14. 9. 2011 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Vähähiilihydraattinen Karppinen-sekaleipä on saanut leivästä luopuneet suomalaiset palaamaan leipätiskin ääreen.

  10. Luumuja ja kriikunoita

    Julkaistu 12. 9. 2011 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Valmista kriikunoista herkullista juustohilloa.