Tuoreimmat artikkelit
-
Kaalilaatikko ja mokkapalat
Kaaliruokien maku vain paranee lämmityskertojen myötä. Pakasta osa kiireisten päivien helpotukseksi.
-
Rapu rallaa – toisenlaiset rapukekkerit
Ei ole lainkaan hassumpi idea myöskään tehdä juhlat katkarapujen ympärille, ja säilötyistä jokiravuistakin voit valmistaa juhlaruokaa.
-
Mansikkatartaletit juhlistavat kesätarjoilut
Mansikkatartaletit ovat kauniita ja meheviä.
-
Hyydytetty mansikka-jogurttikakku
Kotimaisia mansikoita saa jo nyt, tosin ne ovat vielä kalliita. Jos kuitenkin haluat tehdä juhannuksena mansikkakakun, hyydytetty mansikka-jogurttikakku on helppo valmistaa ja raikas nautittava helteisenä päivänä.
-
Feta-pinaattipiiraat
Feta-juusto ja pinaatti sopivat loistavasti yhteen.
-
Puolukkaiset kauramuffinit
Kaura ja puolukka sopivat maullisesti hyvin yhteen monissa leivonnaisissa. Herkulliset puolukkaiset kauramuffinit ovat siitä hyvänä todisteena. Kokeile sinäkin!
-
Runebergintorttujen aika
Taas on se aika vuodesta, jolloin nautimme vadelmaisia torttuja kansallisrunoilijaamme Johan Ludvig Runebergia muistellen.
-
Kolapai – kun tekee mieli makeaa
Kolapai on toffeisen makea leivonnainen, jollaista joskus kaipaa vahvan kahvin kumppaniksi.
-
”Kaikki viini olisi portviiniä, jos se vain voisi”
Portviini on hienostunut väkevöity viini, joka on paikallaan silloin, kun herkutellaan. Se on erinomainen kumppani hienoille juustoille, leivonnaisille ja laadukkaalle tummalle suklaalle. Katso herkulliset ruokaohjeet!
-
Puolukkapiiras ja kinuskikermavaahto
Puolukkapiiras on ihana syysherkku. Kinuskikermavaahdolla viimeistelet makunautinnon!