Umami muualla Facebook

Liha

Tähän aiheeseen liittyy seitsemän artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Paahtopaistipihvit ja paahtojuurekset

    Julkaistu 12. 7. 2018 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Onko teillä jo grillikausi avattu?

  2. Chilinen liha-papu-juurespata

    Julkaistu 9. 4. 2018 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pataruoan voi valmistaa vaikka arki-iltana, jolloin ruokaa on 4-henkiselle perheelle ainakin seuraavaksi kahdeksi päiväksi, mutta viikonloppuna sen tekemiseen on enemmän aikaa.

  3. Viikonloppuna lohimousseleipiä ja burgundinpataa

    Julkaistu 4. 1. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pitkään hautunut lihapata on herkkuruokaa, jolla voi hemmotella ystäviä tai perhettä viikonloppuna. Punaviini tekee perinteisestä burgundinpadasta erityisen juhlavan herkun.

  4. Kuluttajien käsitys lihan terveellisyydestä on parantunut

    Julkaistu 20. 1. 2014 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Tutkituista lihoista terveellisimpinä pidetään kalaa, broileria ja kalkkunaa. Seuraavina ovat lammas, nauta ja porsas.

  5. Poronkäristystä ja juuresmuusia

    Julkaistu 4. 10. 2013 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Valmista helppotekoista ja täysipainoista ruokaa.

  6. Liha tekee kauppansa taantumasta huolimatta

    Julkaistu 4. 6. 2009 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Suomalaisista 97 prosenttia syö lihaa muodossa tai toisessa. Lihaa kulutettiin v. 2008 noin 73 kg henkeä kohden ja määrä kasvoi 1,4 prosenttia edellisvuodesta.

  7. Viikon ruoka- ja maustevinkki Arvottu

    Julkaistu 22. 5. 2009 Teksti Mervi Melasniemi 406 kommenttia Ruoka ja juoma

    Nyt kannattaa viimeistään jo puhdistaa grilli ja aloitella pikkuhiljaa uusi grillauskausi.