Umami muualla Facebook

Liharuoat

Tähän aiheeseen liittyy 15 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Lihapata porisemaan

    Julkaistu 6. 10. 2017 Teksti Tiia Koskimies Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Kokoonnutaan höyryävän padan ääreen.

  2. Pääsiäisen parhaat herkut

    Julkaistu 1. 4. 2017 Teksti Mervi Melasniemi 7 kommenttia Ruoka ja juoma

    Pääsiäinen on ilon juhla. Se on myös kevään juhlaa iloisine, kirkkaine väreineen. Pääsiäinen on myös ruokajuhla, jolloin perheet kokoontuvat syömään juhlavasti kauniisti katetun pöydän ääreen.

  3. Herkutteluviikonloppu hankien keskellä

    Julkaistu 9. 2. 2017 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Viikonloppuna syödään muun muassa lihapataa burgundilaisittain, punajuuri-itusalaattia, karpalo-valkosuklaarahkaa ja kolapaita.

  4. Paahtopaistipihvit ja paahtojuurekset

    Julkaistu 3. 6. 2016 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Onko teillä jo grillikausi avattu?

  5. Punastunut possu ja omenaperunamuusi

    Julkaistu 11. 9. 2015 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Mehevä ja edullinen pataruoka porsaankasslerista.

  6. Viikonlopun ateria ilman tyhjiä kaloreita

    Julkaistu 16. 5. 2014 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Aterioiden valmistaminen ilman turhia kaloreita onnistuu helposti ja lopputulos on silti täyttävä ja herkullinen.

  7. Keväiset juhlaherkut Arvottu

    Julkaistu 15. 4. 2014 Teksti Mervi Melasniemi 635 kommenttia Ruoka ja juoma

    Katso kivat vinkit kevään juhliin tästä!

  8. Joulupöydän perinteiset herkut

    Julkaistu 22. 12. 2013 Teksti Mervi Melasniemi 7 kommenttia Ruoka ja juoma

    Umamissa ajateltiin myös kukkaroa tänä vuonna ja mietittiin, miten jouluruoat voisi tehdä edullisemmin. Teimme ostokset Vaasan eri kaupoissa tarjouksia tarkkaillen.

  9. Ankanrintasalaatti ja suklaakakku

    Julkaistu 22. 11. 2013 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Menun erikoisuus piilee siinä, että ruokien kanssa tarjotaan portviiniä, usko tai älä se toimii loistavasti ja, mikä parasta vieraasikin yllättyvät iloisesti.

  10. ”Kaikki viini olisi portviiniä, jos se vain voisi”

    Julkaistu 16. 11. 2013 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Portviini on hienostunut väkevöity viini, joka on paikallaan silloin, kun herkutellaan. Se on erinomainen kumppani hienoille juustoille, leivonnaisille ja laadukkaalle tummalle suklaalle. Katso herkulliset ruokaohjeet!