Umami muualla Facebook

Lohi

Tähän aiheeseen liittyy 49 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Pääsiäisen värikkäitä ja herkullisia ruokia

    Julkaistu 24. 3. 2020 Teksti Päätoimittajat 6 kommenttia Ruoka ja juoma

    Helppoja pääsiäisherkkuja.

  2. Lohta nuudeleiden ja kasvisten kera

    Julkaistu 11. 3. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Maukas ateria syntyy nopeasti lohi- tai kirjolohiviipaleista, nuudeleista ja wokkikasviksista. Jogurttikastike viimeistelee aterian. Ateria oli valmis alle puolessa tunnissa.

  3. Lohta ja omena-sipulisalaattia

    Julkaistu 4. 3. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Meillä, kahden aikuisen lohiaterialla, ja monesti muulloinkin, syödään lisäkkeenä vain hyvää salaattia, koska emme kaipaa lisäkaloreita. Tällä kertaa tein lohen kylkeen raikasta omena-sipulisalaattia.

  4. Lohikeitto

    Julkaistu 11. 2. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Lohikeitto maistuu koko perheelle.

  5. Iki-ihana lohikeitto

    Julkaistu 28. 1. 2020 Teksti Tiia Koskimies 2 kommenttia Ruoka ja juoma

    Keitot ovat hyviä syys- ja talviruokia.

  6. Lämmin lohisalaatti

    Julkaistu 16. 1. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Lämmin lohisalaatti vie nälän mennessään ja saat paljon hyödyllisiä aineksia hyvinvointiisi.

  7. Viikonloppuna herkullista lohilasagnea!

    Julkaistu 11. 10. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Viikonloppuna on enemmän aikaa ruoanlaitolle. Valmista herkullista lohilasagnea, josta koko perhe nauttii.

  8. Hyvä, helppo lohikeitto

    Julkaistu 7. 10. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Lohikeitto on maukas keitto, johon voit lisätä perunan ohella juureksia.

  9. Lohta ja risottoa

    Julkaistu 27. 9. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Rasvaista kalaa pitäisi syödä ainakin pari kertaa viikossa. Kala voi olla lohta, kirjolohta, silakkaa, silliä, tuoretta tonnikalaa, makrillia tms. Rasvaiset kalat sisältävät D-vitamiinia ja hyviä rasvahappoja, jotka suojaavat sydäntä sekä valtimoita.

  10. Maukkaat lohipihvit

    Julkaistu 27. 8. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Lohipihvit ja raikas jogurttikastike on lyömätön yhdistelmä. Uunilohta jäi tähteeksi sen verran paljon, että tein siitä lohipihvejä. Niistä tuli todella maukkaita, joten voin ilomielin suositella ohjetta muillekin.