Umami muualla Facebook

Lohi

Tähän aiheeseen liittyy 46 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Lohta nuudeleiden ja kasvisten kera

    Julkaistu 3. 5. 2017 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Maukas ateria syntyy nopeasti lohi- tai kirjolohiviipaleista, nuudeleista ja wokkikasviksista. Jogurttikastike viimeistelee aterian. Ateria oli valmis alle puolessa tunnissa.

  2. Umamin upea vappubuffet

    Julkaistu 24. 4. 2017 Teksti Päätoimittajat 3 kommenttia Ruoka ja juoma

    Vapun parhaat piknik- ja buffet-tarjoilut Umamista.

  3. Pääsiäisherkkuja

    Julkaistu 1. 4. 2017 Teksti Päätoimittajat 2 kommenttia Ruoka ja juoma

    Pääsiäisenä herkutellaan yhdessä perheen ja sukulaisten kanssa.

  4. Käy pääsiäisen herkkupöytään!

    Julkaistu Teksti Päätoimittajat 5 kommenttia Ruoka ja juoma

    Kata pääsiäiseksi keväänvihreä pöytä!

  5. Herkullinen lohikedgeree

    Julkaistu 13. 3. 2017 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kedgeree on nimestään huolimatta helppo valmistaa!

  6. Viikonloppuna lohimousseleipiä ja burgundinpataa

    Julkaistu 10. 3. 2017 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pitkään hautunut lihapata on oivallista lohturuokaa, jolla voi hemmotella ystäviä tai perhettä viikonloppuna. Punaviini tekee perinteisestä burgundinpadasta erityisen juhlavan herkun.

  7. Uunilohta ja oliivisalaattia

    Julkaistu 8. 2. 2017 Teksti Mervi Melasniemi Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Uunilohi on mielestäni helpoin tapa valmistaa lohta, eikä tule paistokäryä.

  8. Lohta ja omena-sipulisalaattia

    Julkaistu 17. 1. 2017 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Meillä, kahden aikuisen lohiaterialla, ja monesti muulloinkin, syödään lisäkkeenä vain hyvää salaattia, koska emme kaipaa lisäkaloreita. Tällä kertaa tein lohen kylkeen raikasta omena-sipulisalaattia.

  9. Lohta ja kasviksia

    Julkaistu 5. 1. 2017 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Tämä ateria valmistui nopeasti ja maistui tosi hyvältä. Kalaa pitäisi muistaa syödä joka viikko pari kertaa ja mieluiten rasvaista kalaa.

  10. Lohikastike spagetille

    Julkaistu 13. 9. 2016 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Lohesta valmistat maukkaan kastikkeen spagetille. Voit halutessasi tarjota kastikkeen myös tumman riisin tai perunan kanssa.