Umami muualla Facebook

Lohta ja risottoa

Tähän aiheeseen liittyy kaksi artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Kalaa ja katkarapuja

    Julkaistu 8. 2. 2019 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Täältä löydät herkullisia kala- ja katkarapuohjeitamme. Niistä löydät takuuvarmasti hyviä ohjeita sekä arkeesi että vierastarjoiluihisi ja juhliisi.

  2. Lohta ja risottoa

    Julkaistu 6. 8. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Rasvaista kalaa pitäisi syödä ainakin pari kertaa viikossa. Kala voi olla lohta, kirjolohta, silakkaa, silliä, tuoretta tonnikalaa, makrillia tms. Rasvaiset kalat sisältävät D-vitamiinia ja hyviä rasvahappoja, jotka suojaavat sydäntä sekä valtimoita.