Umami muualla Facebook

Lohta ja risottoa

Tähän aiheeseen liittyy kaksi artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Lohta ja risottoa

    Julkaistu 26. 4. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Rasvaista kalaa pitäisi syödä ainakin pari kertaa viikossa. Kala voi olla lohta, kirjolohta, silakkaa, silliä, tuoretta tonnikalaa, makrillia tms. Rasvaiset kalat sisältävät D-vitamiinia ja hyviä rasvahappoja, jotka suojaavat sydäntä sekä valtimoita.

  2. Kalaa ja katkarapuja

    Julkaistu 8. 2. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Täältä löydät herkullisia kala- ja katkarapuohjeitamme. Niistä löydät takuuvarmasti hyviä ohjeita sekä arkeesi että vierastarjoiluihisi ja juhliisi.