Umami muualla Facebook

Mervi Melasniemi

Tähän aiheeseen liittyy 505 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Pestokirjolohi, avokadoseos ja peruna-juuressurvos

    Julkaistu 20. 9. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pestokirjolohi on todellinen herkku – kannattaa kokeilla.

  2. Ankanrintafileetä ja paahdettua ruusukaalia

    Julkaistu 19. 9. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pakastimesta löytyivät ainekset hyvään ateriaan.

  3. Mutakakkua jäätelön ja kermavaahdon kera

    Julkaistu 13. 9. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kun haluat kahville jotain superhyvää, tässä se on.

  4. Broilerin fileepihvit, lisäkkeet ja kastike

    Julkaistu 12. 9. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Uunissa valmistat kätevästi tämän hyvän aterian, vain kastike ja salaatti pitää tehdä erikseen. Broilerin fileepihvit ovat yleensä edullisia, joten ruoalle ei tule edes liikaa hintaa.

  5. Uuniomenat ja helppo vaniljakastike

    Julkaistu Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Uuniomenat on ihanalta tuoksuva ja maistuva syksyn jälkiruoka.

  6. Mantelikuorrutettu appelsiinilohi

    Julkaistu 5. 9. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Mantelikuorrutettu appelsiinilohi on jännästi suolaisen makeaa. Tarjoa sen kanssa esimerkiksi tuorepestolla maustettua perunamuusia.

  7. Toscakakku

    Julkaistu Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Toscakakku on kaikille sodanjälkeen syntyneille hyvin tuttu klassikkoleivonnainen. Omassa lapsuudessani sitä leivottiin usein kahvipöytään. Nyt rupesi tekemään mieli kyseistä kakkua ja leivoinkin sen kädenkäänteessä päiväkahville.

  8. Pestoinen mozzarella-tomaattipasta

    Julkaistu 3. 9. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Suloiset, pienet mozzarellapalloset ja pienet, makeat luumutomaatit sekä tuorepesto tekivät ruoasta kesäisen herkun.

  9. Osso buco eli italialainen potkapata

    Julkaistu 29. 8. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Osso buco eli vasikan potkista valmistettu maukas pataruoka on klassinen italialainen ruoka, jonka alkuperä on Milanossa Lombardiassa. Se on mainio viikonlopun ruoka, koska sen valmistamiseen menee jonkin verran aikaa. Mutta vaiva on palkitseva.

  10. Omenaleivonnaisten aikaa

    Julkaistu Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Omenaleivonnaisen tuoksua kun voisi tiivistää huonetuoksuksi – sen ihanampaa ei ole. Tänäkin viikonloppuna keittiössämme leijuu tuo iki-ihana tuoksu.