Umami muualla Facebook

Naudanliha

Tähän aiheeseen liittyy neljä artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Merimiespihvi

    Julkaistu 19. 12. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pakastimeen tulee usein pantua tarjouksista ostettua lihaa. Nyt otin sulamaan kaksi pakkausta naudanlihasuikaleita. Mieleeni tuli ruokalaji, josta kovasti pidän, mutta jota valitettavasti tulee tehtyä harvoin. Mielessäni oli pataruoka nimeltään merimiespihvi.

  2. Osso buco eli italialainen potkapata

    Julkaistu 29. 8. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Osso buco eli vasikan potkista valmistettu maukas pataruoka on klassinen italialainen ruoka, jonka alkuperä on Milanossa Lombardiassa. Se on mainio viikonlopun ruoka, koska sen valmistamiseen menee jonkin verran aikaa. Mutta vaiva on palkitseva.

  3. Viikonloppuna lohimousseleipiä ja burgundinpataa

    Julkaistu 9. 11. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pitkään hautunut lihapata on herkkuruokaa, jolla voi hemmotella ystäviä tai perhettä viikonloppuna. Punaviini tekee perinteisestä burgundinpadasta erityisen juhlavan herkun.

  4. Grillit kuumina kesään – arjen luksusta Atrialta

    Julkaistu 5. 5. 2009 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Ennustamme tästä kesästä kuumaa grillauksen huippukesää. Grillaaminen on koko kansan huvia.