Umami muualla Facebook

Naudanliha

Tähän aiheeseen liittyy neljä artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Osso buco eli italialainen potkapata

    Julkaistu 30. 5. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Osso buco eli vasikan potkista valmistettu maukas pataruoka on klassinen italialainen ruoka, jonka alkuperä on Milanossa Lombardiassa. Se on mainio viikonlopun ruoka, koska sen valmistamiseen menee jonkin verran aikaa. Mutta vaiva on palkitseva.

  2. Merimiespihvi

    Julkaistu 30. 4. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Mieleeni tuli ruokalaji, josta kovasti pidän, mutta jota valitettavasti tulee tehtyä harvoin. Tiesin, että keväisten pihatöiden jälkeen se maistuisi taivaalliselta. Mielessäni oli pataruoka nimeltään merimiespihvi.

  3. Viikonloppuna lohimousseleipiä ja burgundinpataa

    Julkaistu 4. 1. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pitkään hautunut lihapata on herkkuruokaa, jolla voi hemmotella ystäviä tai perhettä viikonloppuna. Punaviini tekee perinteisestä burgundinpadasta erityisen juhlavan herkun.

  4. Grillit kuumina kesään – arjen luksusta Atrialta

    Julkaistu 5. 5. 2009 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Ennustamme tästä kesästä kuumaa grillauksen huippukesää. Grillaaminen on koko kansan huvia.