Umami muualla Facebook

Parmesaanijuusto

Tähän aiheeseen liittyy kaksi artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Lohta ja risottoa

    Julkaistu 6. 8. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Rasvaista kalaa pitäisi syödä ainakin pari kertaa viikossa. Kala voi olla lohta, kirjolohta, silakkaa, silliä, tuoretta tonnikalaa, makrillia tms. Rasvaiset kalat sisältävät D-vitamiinia ja hyviä rasvahappoja, jotka suojaavat sydäntä sekä valtimoita.

  2. Aromikas parmesaanijuusto

    Julkaistu 29. 4. 2015 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Aito parmesaanijuusto hurmaa illanvietoissa. Maku sopii hedelmien pariksi ja salaatteihin.