Umami muualla Facebook

Parsa-munasalaatti

Tähän aiheeseen liittyy kolme artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Parsan aika

    Julkaistu 23. 3. 2019 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Perinteinen kevään parsasesonki on pikkuhiljaa alkamassa. Kaukomaiden tuontiparsaa saa kaupoista läpi vuoden, mutta Euroopassa paras sesonki on huhti-toukokuussa. Kotimaisen parsan kausi on touko-kesäkuussa. Mutta sitä ei juurikaan riitä kuin ravintoloille, joten tuontiparsa on hyvä vaihtoehto.

  2. Salaatti poikineen – yli 70 ihanaa ohjetta!

    Julkaistu 7. 3. 2019 Teksti Mervi Sandbacka 3 kommenttia Ruoka ja juoma

    Salaatit eivät ole ainoastaan kesäruokaa, vaan ne maistuvat kaikkina vuodenaikoina yhtä hyvin.

  3. Munaruokia laidasta laitaan

    Julkaistu 4. 4. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Munaruoissa munat ovat pääroolissa, esimerkkinä munakkaat, salaatit, täytetyt tai päällystetyt munanpuolikkaat, munaleivät ja monet muut.