Umami muualla Facebook

Parsa-vuohenjuustosalaatti

Tähän aiheeseen liittyy kolme artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Parsan aika

    Julkaistu 23. 3. 2019 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Perinteinen kevään parsasesonki on pikkuhiljaa alkamassa. Kaukomaiden tuontiparsaa saa kaupoista läpi vuoden, mutta Euroopassa paras sesonki on huhti-toukokuussa. Kotimaisen parsan kausi on touko-kesäkuussa. Mutta sitä ei juurikaan riitä kuin ravintoloille, joten tuontiparsa on hyvä vaihtoehto.

  2. Salaatti poikineen – yli 70 ihanaa ohjetta!

    Julkaistu 7. 3. 2019 Teksti Mervi Sandbacka 3 kommenttia Ruoka ja juoma

    Salaatit eivät ole ainoastaan kesäruokaa, vaan ne maistuvat kaikkina vuodenaikoina yhtä hyvin.

  3. Parsa-vuohenjuustosalaatti

    Julkaistu 6. 4. 2017 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kun salaattiin lisää jotain proteiinipitoista, esimerkiksi juustoa, munaa, lihaa tai kalaa vihannesten lisäksi, öljyllä silattu salaatti täyttää myös ravitsemukselliset tarpeet. Lisäkkeenä tietysti tarvitaan hyvää täysjyväleipää tai minihiilarileipää.