Umami muualla Facebook

Parsapiiras

Tähän aiheeseen liittyy neljä artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Suolaiset ja makeat piiraat

    Julkaistu 18. 6. 2018 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Piiraat sopivat hyvin vierastarjottavaksi tai oman perheen herkutteluun. Ohjeistamme löydät maukkaita piiraita joista monet liittyvät eri vuodenaikoihin, muun muassa: kevään parsa- ja raparperipiiraita, kesän marjapiiraita, ja syksyn hedelmäpiiraita.

  2. Kevätjuhlien leivonnaisherkut

    Julkaistu 16. 5. 2018 Teksti Mervi Melasniemi Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Nyt leivotaan ylioppilasjuhliin ja valmistujaisiin sen seitsemää sorttia.

  3. Parsan aika

    Julkaistu 5. 4. 2018 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Perinteinen kevään parsasesonki on pikkuhiljaa alkamassa. Kaukomaiden tuontiparsaa saa kaupoista läpi vuoden, mutta Euroopassa paras sesonki on huhti-toukokuussa. Kotimaisen parsan kausi on touko-kesäkuussa. Mutta sitä ei juurikaan riitä kuin ravintoloille, joten tuontiparsa on hyvä vaihtoehto.

  4. Parsapiiras – makoisa kausileivonnainen

    Julkaistu 23. 3. 2017 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Parsapiiraastamme tuli erittäin makoisa. Herkuttelimme sen kuivan proseccon kanssa, mutta jutun lopusta löydät myös lisää juomasuosituksia.