Umami muualla Facebook

Parsaviini

Tähän aiheeseen liittyy kaksi artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Parsan aika

    Julkaistu 23. 3. 2019 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Perinteinen kevään parsasesonki on pikkuhiljaa alkamassa. Kaukomaiden tuontiparsaa saa kaupoista läpi vuoden, mutta Euroopassa paras sesonki on huhti-toukokuussa. Kotimaisen parsan kausi on touko-kesäkuussa. Mutta sitä ei juurikaan riitä kuin ravintoloille, joten tuontiparsa on hyvä vaihtoehto.

  2. Kevään Riesling juhlii Suomessa viidessä kaupungissa

    Julkaistu 19. 5. 2014 Teksti Artikkelit Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Riesling-viikot pyörivät viiden kaupungin ravintoloissa. Ihanan keväisiin menuihin on yhdistetty mitä monimuotoisimpia rieslingejä.