Umami muualla Facebook

Pataruoat

Tähän aiheeseen liittyy kahdeksan artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Lihapata porisemaan

    Julkaistu 6. 10. 2017 Teksti Tiia Koskimies Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Kokoonnutaan höyryävän padan ääreen.

  2. Jauheliha-kasvispata

    Julkaistu 29. 3. 2017 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Tähän ruokaan voit käyttää jauhelihan asemesta myös broileria, kalkkunaa tai possua, jotka ovat mureita lihoja ja kypsyvät nopeasti. Myös erilaiset makkarat käyvät yhtä hyvin.

  3. Punastunut possu ja omenaperunamuusi

    Julkaistu 11. 9. 2015 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Mehevä ja edullinen pataruoka porsaankasslerista.

  4. Huttulan kukkoa Rieslingissä

    Julkaistu 10. 10. 2014 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Viikonlopun herkkuja.

  5. Possupataa viikonloppuna

    Julkaistu 14. 11. 2013 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pataruoat ovat ihania syksyllä, ne lämmittävät ja antavat hyvän olon.

  6. Aurinkoisia Aasian makuja syksyyn Arvottu

    Julkaistu 2. 9. 2013 Teksti Mervi Melasniemi 477 kommenttia Ruoka ja juoma

    Maustaminen on mielestäni ruoanlaiton tärkein asia. On hauska kokeilla erilaisia mausteita ja maustetahnoja ja luoda uusia makuelämyksiä.

  7. Marokon aurinkoa lautasella ja lasissa

    Julkaistu 9. 2. 2012 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kokeilin Hesarista löytynyttä Jari Tervon luumulammaspata-ohjetta.

  8. Joulutunnelmaa keittiöön

    Julkaistu 21. 10. 2010 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Joulunpunaisia minipatoja ja pastakoneita.