Umami muualla Facebook

Porsaanliha

Tähän aiheeseen liittyy seitsemän artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Mehevä ja yrttinen porsaan ulkofilee

    Julkaistu 19. 1. 2018 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Yrttisestä porsaan ulkofileestä tuli maukas ja mehevä.

  2. Viljapossua herkuttelijan tapaan

    Julkaistu 11. 1. 2018 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Improvisoi ruoanlaitossasi – katso, mitä pakastimestasi ja kaapeistasi löytyy ja sovella! Omista löydöistäni valmistui maukas ateria.

  3. Possupataa viikonloppuna

    Julkaistu 14. 11. 2013 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pataruoat ovat ihania syksyllä, ne lämmittävät ja antavat hyvän olon.

  4. Possu on pop

    Julkaistu 16. 9. 2013 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Olen lukenut vesikielellä englantilaisen chefin Johnnie Mountainin kirjaa Possu – Rakkaudesta porsaanliharuokiin.

  5. HK:n uusi rypsiporsas

    Julkaistu 18. 1. 2011 Teksti Tiedotteet Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    HK Ruokatalo haluaa kohentaa suomalaisten sydänterveyttä Rypsiporsas -tuotteilla.

  6. HK:n rypsiporsaat kauppoihin helmikuussa

    Julkaistu 31. 12. 2010 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    HK tuo markkinoille pehmeärasvaisen porsaanlihan.

  7. Grillit kuumina kesään – arjen luksusta Atrialta

    Julkaistu 5. 5. 2009 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Ennustamme tästä kesästä kuumaa grillauksen huippukesää. Grillaaminen on koko kansan huvia.