Umami muualla Facebook

Pro kala ry

Tähän aiheeseen liittyy yhdeksän artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Sukella soppaan

    Julkaistu 4. 2. 2019 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kalakeitto valloittaa Suomen 12. helmikuuta.

  2. Ensimmäiset MSC-sertifioidut silakat

    Julkaistu 17. 10. 2018 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Suomalainen silakankalastus sai tänä kesänä pyynnin vastuullisuudesta viestivän MSC-sertifikaatin. Lämpimien säiden jatkuessa on kuitenkin saatu jännittää, päästäänkö sertifioidusta kalasta nauttimaan lainkaan tänä […]

  3. Kala maistuu suomalaisille

    Julkaistu 8. 11. 2013 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Tutkimus selvitti, että suomalaisista 94 prosenttia syö kalaa ja kolme neljästä suomalaisesta haluaisi syödä kalaa nykyistä enemmän. Kalaa syödään sekä maun että terveellisyyden vuoksi.

  4. Kalan D-vitamiini on aurinkoa luille ja sydämelle

    Julkaistu 4. 10. 2013 Teksti Artikkelit Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Päivien lyhetessä ja säiden kylmetessä kalan merkitys D-vitamiinin lähteenä korostuu. D-vitamiinin lisäksi kalassa on hyviä rasvahappoja.

  5. Norja on turskan ja lohen suurvalta

    Julkaistu 26. 8. 2013 Teksti Umami Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Norja tunnetaan kaikkialla maailmassa lohesta ja turskasta. Eikä tarjonta siihen lopu. Norjalaisen kalatiskin valikoima on todellinen aarrearkku merellisten makujen ystävälle. Katso herkkureseptit!

  6. Merellisiä makuja Ahvenanmaalta

    Julkaistu 25. 6. 2013 Teksti Umami Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Ahvenanmaan saaristo on täydellinen ruokamatkakohde kesälomalaiselle, mutta ahvenanmaalaisista saaristoherkuista nauttii helposti myös kotikeittiössä.

  7. Silakasta on moneksi

    Julkaistu 30. 9. 2012 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Silakka on juuri nyt mehevimmillään. Nyt on aika kaivaa esiin vanhat hyvät silakkaohjeet ja kokeilla jotain uuttakin.

  8. Kesäkeittiössä herkutellaan sinteillä ja vonkaleilla

    Julkaistu 14. 6. 2011 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Uudet perunat ja silli ovat kesän erottamaton pari. Itse kalastettu saalis on mitä tuoreinta herkkua.

  9. Herkuttele terveellisesti kalalla

    Julkaistu 1. 3. 2011 Teksti Tiedotteet Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Koukussa kalaan -teemalla halutaan kannustaa kalan säännölliseen ja monipuoliseen käyttöön sekä valitsemaan suomalaista kalaa.