Umami muualla Facebook

Rasvainen kala

Tähän aiheeseen liittyy kaksi artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Lohta ja risottoa

    Julkaistu 6. 8. 2018 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Rasvaista kalaa pitäisi syödä ainakin pari kertaa viikossa. Kala voi olla lohta, kirjolohta, silakkaa, silliä, tuoretta tonnikalaa, makrillia tms. Rasvaiset kalat sisältävät D-vitamiinia ja hyviä rasvahappoja, jotka suojaavat sydäntä sekä valtimoita.

  2. Viikonloppuna herkullista lohilasagnea!

    Julkaistu 14. 9. 2017 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Viikonloppuna on enemmän aikaa ruoanlaitolle. Valmista herkullista lohilasagnea, josta koko perhe nauttii.