Umami muualla Facebook

Ruokatoimittaja Sirkka Hirvonen

Tähän aiheeseen liittyy viisi artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Hapankaalista maukasta laatikkoa

    Julkaistu 25. 9. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Monikäyttöinen hapankaali sopii syötäväksi sellaisenaan lisäkkeenä tai salaateissa, mutta se on myös oivallinen keittojen, pataruokien, laatikoiden ja paistosten aines.

  2. Mainio italialainen munakoisopaistos

    Julkaistu 17. 9. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Italialainen munakoisopaistos (melanzane alla parmigiana) on yksi suosituimmista kasvisruoista.

  3. Jauhemaksapihvit – rautaista ruokaa

    Julkaistu 16. 9. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Voit torjua kevät- ja syysväsymystä nauttimalla herkullisia jauhemaksapihvejä, joissa on aimo annos rautaa.

  4. Munakasrulla pääsiäispöytään

    Julkaistu 20. 3. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Lohi-munakasrulla on mainio alkuruoka pääsiäispyhien aterialle. Sitä voi tarjota lammasaterian alkupalaksi. Se on myös herkullinen tarjottava lounaaksi tai iltapalaksi hyvän leivän kera.

  5. Aitoja makuja Karjalasta

    Julkaistu 17. 10. 2016 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Karjalan Liiton naistoimikunnan 40-vuotisjuhlan kunniaksi julkaistiin Karjalainen ruokakirja, johon Aira Viitaniemi on koonnut vanhoja viipurilaisten ravintoloiden ruokaohjeita sekä naistoimikunnan nimeämiä vuoden ruokia ja leivonnaisia.