Umami muualla Facebook

Sami Tallberg: Villiyrttikeittokirja

Tähän aiheeseen liittyy kaksi artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Kevään maistuvaa keittokirjasatoa

    Julkaistu 22. 5. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Alkutalvesta ja kevään kuluessa on julkaistu runsain määrin hyviä keittokirjoja (Readme.fi), joista monet ovat kasvisruokapainotteisia. Ja kasvisruokien syöminen on mitä ajankohtaisinta, myös ekologisin valinta ilmaston lämpenemisen ehkäisemiseksi.

  2. Suurella sydämellä

    Julkaistu 28. 7. 2010 Teksti Eeva Salonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Villiyrttikeittokirjan tehnyt Sami Tallberg löysi villikasvit omaan ruoanlaittoonsa Lontoossa. Samalla hän tunnisti ajan hengen, sillä Ranskassa ja Englannissa villiyrttien käyttö on 2000-luvun trendi-ilmiöitä.