Umami muualla Facebook

Sirkka Hirvonen

Tähän aiheeseen liittyy 27 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Silja Linen Menu Nordic

    Julkaistu 20. 5. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Keittiömestari ja Suomen Bocuse d’Or -kokki Ismo Sipeläinen on loihtinut Silja Linen laivojen fine dining -ravintoloihin viiden ruokalajin menun, joka hurmaa herkullisilla makuvivahteillaan.

  2. Suolaisia piiraita kevään juhliin

    Julkaistu 11. 5. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Suolaiset piiraat ovat mainio valinta kevään moniin juhlapöytiin.

  3. Munaruokia laidasta laitaan

    Julkaistu 4. 4. 2018 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Munaruoissa munat ovat pääroolissa, esimerkkinä munakkaat, salaatit, täytetyt tai päällystetyt munanpuolikkaat, munaleivät ja monet muut.

  4. Thaimaalainen Tom Kha Gai -kanakeitto

    Julkaistu 27. 3. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Aito thaimaalainen kanakeitto, Tom Kha Gai, on monen Thaimaan kävijän suosikki.

  5. Maukasta uunikirjolohta ja värikkäitä kasviksia

    Julkaistu 1. 3. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Uunikirjolohi on helppo ja maukas ruoka, joka syntyy kädenkäänteessä.

  6. Kaalipataa ja punajuurikeittoa

    Julkaistu 27. 2. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Parin kilon kaalista, punajuurista, porkkanoista, sipulista, porsaan kaslerista ja jauhelihasta saa suuret annokset edullista keittoa ja pataruokaa, jotka maistuvat mainioilta talvikeleillä.

  7. Tuhtia pataruokaa ulkoilijoille

    Julkaistu 15. 2. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Ranskalainen cassoulet on tuhti ja maukas liha-papupata, joka sopii reippaan ulkoilun jälkeen tarjottavaksi. Sen voi jättää liedelle tai uuniin hautumaan ulkoilulenkin ajaksi.

  8. Viikonloppuna lohimousseleipiä ja burgundinpataa

    Julkaistu 4. 1. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pitkään hautunut lihapata on herkkuruokaa, jolla voi hemmotella ystäviä tai perhettä viikonloppuna. Punaviini tekee perinteisestä burgundinpadasta erityisen juhlavan herkun.

  9. Borssikeitto syksyn antimista

    Julkaistu 14. 12. 2017 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Borssikeittoa kannattaa tehdä kerralla suuri annos, sillä se sopii mainiosti pakastettavaksi.

  10. Tee suussasulavaa tyrnijuustokakkua!

    Julkaistu 15. 9. 2017 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Viikonvaihteen jälkiruokana maistuu suklaapohjainen tyrnijuustokakku.