Umami muualla Facebook

Sirkka Hirvonen

Tähän aiheeseen liittyy 21 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Herkutellaan yhdessä vatiannoksilla

    Julkaistu 9. 10. 2017 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Helsingin keskustan GLO-hotellin alakertaan Kluuvikadulle on avattu aivan uudenlainen ravintola The TRAY – Chill & Share.

  2. Tee suussasulavaa tyrnijuustokakkua!

    Julkaistu 15. 9. 2017 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Viikonvaihteen jälkiruokana maistuu suklaapohjainen tyrnijuustokakku.

  3. Herkkuja kesäkurpitsasta

    Julkaistu 11. 8. 2017 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Tänä vuonna kesäkurpitsantaimet ovat tuottaneet ennätyssadon, joten vihanneksia on riittänyt moniin ruokiin. Vaikka ei omaa viljelmää olisikaan, kotimaisia kesäkurpitsoita saa nyt edullisesti kaupasta. Alimmillaan tarjoukset ovat olleet alle 70 senttiä/kilo.

  4. Elokuun satoa keittoon ja laatikkoon

    Julkaistu 9. 8. 2017 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Loppukesän kasvissadosta valmistat edullisesti hyviä ruokia. Isosta oranssista kurpitsasta voit keittää pehmeän makuista sosekeittoa ja punajuurista makoisaa laatikkoa.

  5. Viikonloppuna lohimousseleipiä ja burgundinpataa

    Julkaistu 10. 3. 2017 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pitkään hautunut lihapata on oivallista lohturuokaa, jolla voi hemmotella ystäviä tai perhettä viikonloppuna. Punaviini tekee perinteisestä burgundinpadasta erityisen juhlavan herkun.

  6. Lastenjuhlien ihanat tarjottavat

    Julkaistu 9. 3. 2017 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Ihastuttavat kakkuohjeet lastenkutsujen tarjoiluun, mukana myös kasviksilla ja pienillä lihapullilla lastattu paprikajuna.

  7. Kalevalan päivän lanttukukko

    Julkaistu 27. 2. 2017 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kukko on mitä mainiointa talviruokaa ja maistuu eväänä tai hiihtolenkin jälkeen.

  8. Kasviskeittoa lounaaksi tai päivälliseksi

    Julkaistu 11. 1. 2017 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kasvikset keventävät ruokavaliota ja niistä saadaan energiasisältöönsä nähden runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja tärkeää kuitua.

  9. Nyhtökaurakirja ja uusia vegeruokia

    Julkaistu 10. 11. 2016 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kaisa Nieminen on kirjoittanut mainion keittokirjan, jossa on lähes 40 kokeilemisen arvoista nyhtökaurareseptiä ja niille sopivia lisäkkeitä.
    Helsingin Kalatalo Oy on tuonut markkinoille vegaaneille sopivia kasvisruokavaihtoehtoja.

  10. Borssikeitto syksyn antimista

    Julkaistu 19. 10. 2016 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Borssikeittoa kannattaa tehdä kerralla suuri annos, sillä se sopii mainiosti pakastettavaksi.