Umami muualla Facebook

Sirkka Hirvonen

Tähän aiheeseen liittyy 39 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Broileria ja kasviksia – helppo ja edullinen herkkuruoka

    Julkaistu 21. 1. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Yhden annoksen hinta jäi alle euron. Tosi helppoa, hyvää ja edullista!

  2. Tuhtia pataruokaa ulkoilijoille

    Julkaistu 11. 1. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Ranskalainen cassoulet on tuhti ja maukas liha-papupata, joka sopii reippaan ulkoilun jälkeen tarjottavaksi. Sen voi jättää liedelle tai uuniin hautumaan ulkoilulenkin ajaksi.

  3. Viikonloppuna lohimousseleipiä ja burgundinpataa

    Julkaistu 9. 11. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pitkään hautunut lihapata on herkkuruokaa, jolla voi hemmotella ystäviä tai perhettä viikonloppuna. Punaviini tekee perinteisestä burgundinpadasta erityisen juhlavan herkun.

  4. Maukasta uunikirjolohta ja värikkäitä kasviksia

    Julkaistu 2. 11. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Uunikirjolohi on helppo ja maukas ruoka, joka syntyy kädenkäänteessä.

  5. Tee suussasulavaa tyrnijuustokakkua!

    Julkaistu 1. 11. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Viikonvaihteen jälkiruokana maistuu suklaapohjainen tyrnijuustokakku.

  6. Borssikeitto syksyn antimista

    Julkaistu 17. 10. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Borssikeittoa kannattaa tehdä kerralla suuri annos, sillä se sopii mainiosti pakastettavaksi.

  7. Menu Nordic Silja Linen ja Tallinkin laivoilla

    Julkaistu 22. 9. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Ensimmäistä kertaa Tallinkin historiassa Silja Linen ja Tallinkin fine dining -ravintoloissa tarjottavan Menu Nordicin on suunnitellut virolainen keittiömestari. Huippukokki Peeter Pihelin on valinnut ainekset metsistä, niityiltä ja vesistä. Menu on omistettu satavuotiaalle Virolle.

  8. Yrteillä maustettua kuhaa ja vihanneshöystöä

    Julkaistu 13. 9. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kuha on miedon makuinen, valkolihainen ja vähäruotoinen kala, joka maistuu paistettuna herkulliselta erilaisten lisäkkeiden kera.

  9. Satakunta on suomalaisen ruoan kehto

    Julkaistu 26. 8. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Satakunnasta – sikses parasta on hanke, joka tekee tunnetuksi satakuntalaista ruokaa ja edistää paikallisten tuotteiden näkyvyyttä sekä pääsyä markkinoille. Hankkeessa ovat mukana Satakunnan keskeiset kehittäjäorganisaatiot.

  10. Mehevä kasvispiiras on syksyn herkku

    Julkaistu 18. 8. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Annikki

    Kasvispiiraaseen voit käyttää kesäkurpitsan lisäksi monia muitakin kasviksia. Itselläni oli jääkaapissa kaksi keitettyä perunaa, jotka viipaloin piiraan täytteeksi. Löysin myös reilun puolikkaan paprikan, jonka kuutioin joukkoon.