Umami muualla Facebook

Sirkka Hirvonen

Tähän aiheeseen liittyy 45 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Maukkaita haukimurekepihvejä ja munakastiketta

    Julkaistu 24. 3. 2020 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Hauenvonkaleesta maukkaita murekepihvejä munakastikkeen kera.

  2. Borssikeitto maistuu aina

    Julkaistu 23. 3. 2020 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Borssikeittoa kannattaa tehdä kerralla suuri annos, sillä se sopii mainiosti pakastettavaksi.

  3. Painontaito-verkkovalmennuksella eroon ylipainosta

    Julkaistu 16. 3. 2020 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Painontaito-verkkovalmennus antaa eväät pysyvään painonhallintaan. Uuden 7.4.2020 starttaavan painonTAITO©verkkokurssin laatija Riitta Rantanen on Suomen tunnetuin painonhallinnan ammattilainen, jolla on 40 vuoden omakohtainen kokemus ja 26 vuoden työura Painonvartijoissa.

  4. Kevennä kasviskeitolla

    Julkaistu 9. 3. 2020 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kasvikset keventävät ruokavaliota ja niistä saadaan energiasisältöönsä nähden runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja tärkeää kuitua.

  5. Kalevalan päivän lanttukukko

    Julkaistu 28. 2. 2020 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kukko on mitä mainiointa talviruokaa ja maistuu eväänä tai hiihtolenkin jälkeen.

  6. Maukasta uunikirjolohta ja värikkäitä kasviksia

    Julkaistu 31. 1. 2020 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Uunikirjolohi on helppo ja maukas ruoka, joka syntyy kädenkäänteessä.

  7. Kaurakirja – upea ja trendikäs uutuus

    Julkaistu 22. 1. 2020 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Huipputrendikäs ihmevilja kaura on saanut arvoisensa julkaisun, monipuolisen Kaurakirjan, jonka on kirjoittanut kotitalousopettaja, yrittäjä Arja Elina Laine. Kirjan herkulliset kuvat ovat Arjan tyttären Anna-Sofia Savelan käsialaa.

  8. Tuhtia pataruokaa ulkoilijoille

    Julkaistu 17. 1. 2020 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Ranskalainen cassoulet on tuhti ja maukas liha-papupata, joka sopii reippaan ulkoilun jälkeen tarjottavaksi. Sen voi jättää liedelle tai uuniin hautumaan ulkoilulenkin ajaksi.

  9. Lastenjuhlien ihanat tarjottavat

    Julkaistu 16. 1. 2020 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Ihastuttavat kakkuohjeet lastenkutsujen tarjoiluun, mukana myös kasviksilla ja pienillä lihapullilla lastattu paprikajuna.

  10. Kaalipataa ja punajuurikeittoa

    Julkaistu 2. 1. 2020 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Parin kilon kaalista, punajuurista, porkkanoista, sipulista, porsaan kaslerista ja jauhelihasta saa suuret annokset edullista keittoa ja pataruokaa, jotka maistuvat mainioilta talvikeleillä.