Umami muualla Facebook

Sirkka Hirvonen

Tähän aiheeseen liittyy 33 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Kustavi – saariston kuningaskunta

    Julkaistu 11. 7. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Luonto ja vapaa-aika

    Sain tutustua Kustavin pieneen saaristokuntaan, jonka luontoa leimaavat komeat kalliot, käkkärämännyt ja kukkivat rantaniityt.

  2. Maukkaita haukimurekepihvejä ja munakastiketta

    Julkaistu 25. 6. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Hauenvonkaleesta maukkaita murekepihvejä munakastikkeen kera.

  3. Itä-Viron kartano- ja kylpyläromantiikkaa

    Julkaistu 12. 6. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Luonto ja vapaa-aika

    Itä-Virossa on lukuisia kartanoita ja kylpylöitä, joissa voi yöpyä, nautiskella, rentoutua ja herkutella. Kauksissa on Peipsijärven pisin hiekkaranta, 37 kilometriä. Narva-Jõesuun uimaranta on puolestaan 14 kilometrin mittainen.

  4. Itä-Viro on ihmeitä täynnä

    Julkaistu 11. 6. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Luonto ja vapaa-aika

    Tänä kesänä kannattaa suunnata parisataa kilometriä Tallinnasta itään, missä voi tutustua erilaiseen luontoon, kulttuuriin ja historiaan kuin pääkaupungissa. Seikkailulle voi lähteä omalla autolla, mutta myös juna- ja bussiyhteydet ovat hyvät ja edulliset.

  5. Pikaruokaa Saimaan Tuore annoskirjolohesta

    Julkaistu 5. 6. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Saimaan Tuore on uudella ekologisella tavalla kasvatettu kirjolohi. Kalat uivat altaassa vastavirtaan, kuten joessa. Kotimaisessa kirjolohessa on runsaasti hyvää tekeviä rasvahappoja, se on korkealaatuista, hyvän makuista ja taatusti tuoretta.

  6. Loistava linssi-kasviskeitto

    Julkaistu 28. 5. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Linssi-kasviskeitto on mainio ruoka – maukas, täyttävä ja muuntelukelpoinen. Voit käyttää siihen pelkkiä porkkanoita tai lisätä myös muita lempikasviksia. Itse käytin keittoon jääkaapissa olleen juurisellerinpalan ja sen lisäksi lehtiselleriä sekä kesäkurpitsaa.

  7. Säilyvä kaalisalaatti varhaiskaalista

    Julkaistu 25. 5. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kaalisalaatti on mielestäni parhaimmillaan juuri nyt, kun kaali on mietoa ja pehmeää. Se on mainio kesäisten grilliruokien lisäke ja sopii vaikka hampurilaisten täytteeksi.

  8. Yrteillä maustettua kuhaa ja vihanneshöystöä

    Julkaistu 24. 5. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kuha on miedon makuinen, valkolihainen ja vähäruotoinen kala, joka maistuu paistettuna herkulliselta erilaisten lisäkkeiden kera.

  9. Silja Linen Menu Nordic

    Julkaistu 20. 5. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Keittiömestari ja Suomen Bocuse d’Or -kokki Ismo Sipeläinen on loihtinut Silja Linen laivojen fine dining -ravintoloihin viiden ruokalajin menun, joka hurmaa herkullisilla makuvivahteillaan.

  10. Suolaisia piiraita kevään juhliin

    Julkaistu 11. 5. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Suolaiset piiraat ovat mainio valinta kevään moniin juhlapöytiin.