Umami muualla Facebook

Sirkka Hirvonen

Tähän aiheeseen liittyy 42 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Hyviä ruokia kesäkurpitsasta

    Julkaistu 15. 3. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Tänä vuonna kesäkurpitsantaimet ovat tuottaneet ennätyssadon, joten vihanneksia on riittänyt moniin ruokiin. Vaikka ei omaa viljelmää olisikaan, kotimaisia kesäkurpitsoita saa nyt edullisesti kaupasta. Alimmillaan tarjoukset ovat olleet alle 70 senttiä/kilo.

  2. Pikaruokaa annoskirjolohesta

    Julkaistu 14. 3. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Saimaan Tuore on uudella ekologisella tavalla kasvatettu kirjolohi. Kalat uivat altaassa vastavirtaan, kuten joessa. Kotimaisessa kirjolohessa on runsaasti hyvää tekeviä rasvahappoja, se on korkealaatuista, hyvän makuista ja taatusti tuoretta.

  3. Kalaa ja katkarapuja

    Julkaistu 8. 2. 2019 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Täältä löydät herkullisia kala- ja katkarapuohjeitamme. Niistä löydät takuuvarmasti hyviä ohjeita sekä arkeesi että vierastarjoiluihisi ja juhliisi.

  4. Makumatkalla Pauligin kanssa

    Julkaistu 4. 2. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen 2 kommenttia Ruoka ja juoma

    Pauligin kokkikoulussa ravintola Latvassa opeteltiin valmistamaan Street Foodia Pauligin eri brändien tuotteista, joista syntyi monipuolinen menyy. Ruokiin käytettiin Risentan tuotteita, Santa Marian mausteita, Gold&Green Foods nyhtökauraa sekä tietenkin Pauligin kahveja.

  5. Broileria ja kasviksia – helppo ja edullinen herkkuruoka

    Julkaistu 21. 1. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Yhden annoksen hinta jäi alle euron. Tosi helppoa, hyvää ja edullista!

  6. Tuhtia pataruokaa ulkoilijoille

    Julkaistu 11. 1. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Ranskalainen cassoulet on tuhti ja maukas liha-papupata, joka sopii reippaan ulkoilun jälkeen tarjottavaksi. Sen voi jättää liedelle tai uuniin hautumaan ulkoilulenkin ajaksi.

  7. Viikonloppuna lohimousseleipiä ja burgundinpataa

    Julkaistu 9. 11. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pitkään hautunut lihapata on herkkuruokaa, jolla voi hemmotella ystäviä tai perhettä viikonloppuna. Punaviini tekee perinteisestä burgundinpadasta erityisen juhlavan herkun.

  8. Maukasta uunikirjolohta ja värikkäitä kasviksia

    Julkaistu 2. 11. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Uunikirjolohi on helppo ja maukas ruoka, joka syntyy kädenkäänteessä.

  9. Tee suussasulavaa tyrnijuustokakkua!

    Julkaistu 1. 11. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Viikonvaihteen jälkiruokana maistuu suklaapohjainen tyrnijuustokakku.

  10. Borssikeitto syksyn antimista

    Julkaistu 17. 10. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Borssikeittoa kannattaa tehdä kerralla suuri annos, sillä se sopii mainiosti pakastettavaksi.