Umami muualla Facebook

Tiia Koskimies

Tähän aiheeseen liittyy 312 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Parsan aika

    Julkaistu 27. 3. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Perinteinen kevään parsasesonki on pikkuhiljaa alkamassa. Kaukomaiden tuontiparsaa saa kaupoista läpi vuoden, mutta Euroopassa paras sesonki on huhti-toukokuussa. Kotimaisen parsan kausi on touko-kesäkuussa. Mutta sitä ei juurikaan riitä kuin ravintoloille, joten tuontiparsa on hyvä vaihtoehto.

  2. Pääsiäisen herkkuleivonnaiset

    Julkaistu 26. 3. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pääsiäispyhiksi leivotaan perinteistä rahkapiirakkaa ja kakkuja kukin makunsa mukaan. Kokosimme yhteen parhaimpia pääsiäisleivonnaisiamme, toivottavasti löydät niistä herkkuja pääsiäisen kahvipöytiisi.

  3. Tiian ihana rahkakakku

    Julkaistu 19. 3. 2020 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Rahkakakku maistuu vaikka viikonloppuna. Tarjoa sen kanssa pakastemarjojasi, jos niitä vielä on, tai tuoreita mansikoita tai kirsikoita.

  4. Virkisty smoothiella!

    Julkaistu 18. 3. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka 650 kommenttia Ruoka ja juoma

    Tehosekoittimella voit valmistaa hetkessä virkistävän juoman aamiaiselle tai välipalaksi.

  5. Hauki on hieno kala

    Julkaistu Teksti Tiia Koskimies 2 kommenttia Ruoka ja juoma

    Hauki on voissa paistettuna mielestäni aivan mahtavan makuinen kala.

  6. Mehevä silakkagratiini

    Julkaistu 16. 3. 2020 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Silakkagratiinista lapsetkin tykkäävät.

  7. Talven taikajuoma

    Julkaistu 11. 3. 2020 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Flunssaa voi yrittää ehkäistä valmistamalla vaikka tätä “talven taikajuomaa”.

  8. Karjalanpiirakat kotona

    Julkaistu 28. 2. 2020 Teksti Tiia Koskimies 5 kommenttia Ruoka ja juoma

    Suomalaisen ruoan päivänä karjalanpiirakoita pöytään.

  9. Ruisleipää kotona

    Julkaistu Teksti Tiia Koskimies 9 kommenttia Ruoka ja juoma

    Mahtava makunautinto.

  10. Välimerellinen kalakeitto ja focaccia-leipä

    Julkaistu 27. 2. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Fenkolinsiemenet antavat tälle kalakeitolle välimerellisen makuvivahteen. Lämmin focaccia-leipä sopii keiton seuraan.