Umami muualla Facebook

Tiia Koskimies

Tähän aiheeseen liittyy 304 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Parsan aika

    Julkaistu 23. 3. 2019 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Perinteinen kevään parsasesonki on pikkuhiljaa alkamassa. Kaukomaiden tuontiparsaa saa kaupoista läpi vuoden, mutta Euroopassa paras sesonki on huhti-toukokuussa. Kotimaisen parsan kausi on touko-kesäkuussa. Mutta sitä ei juurikaan riitä kuin ravintoloille, joten tuontiparsa on hyvä vaihtoehto.

  2. Lampaan kieltä ja munuaisia

    Julkaistu 21. 3. 2019 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Sisäelimistä helposti herkkuruokaa.

  3. Nizzan salaatti

    Julkaistu 19. 3. 2019 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Ruokaisa ja mehevä Nizzan salaatti.

  4. Banaanikakkua viikonlopuksi

    Julkaistu 15. 3. 2019 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Leivo ylikypsät banaanit kakkuun.

  5. Karpalo-rahkajälkiruoka

    Julkaistu Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Nyt on jo aika alkaa hyödyntää pakastemarjoja. Hyytelösokerin avulla saat niistä nopeasti raikasta tarjottavaa.

  6. Makkaraa lounaaksi

    Julkaistu 12. 3. 2019 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Makkarat ovat loistavaa lounasruokaa.

  7. Keväinen kalakeitto

    Julkaistu 11. 3. 2019 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Tämä on niin ihana ruoka, että on pakko sanoa Bon Appétit!

  8. Naistenpäivä ja suklaakakku

    Julkaistu 8. 3. 2019 Teksti Tiia Koskimies Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Naistenpäivän suklainen unelma.

  9. Salaatti poikineen – yli 70 ihanaa ohjetta!

    Julkaistu 7. 3. 2019 Teksti Mervi Sandbacka 3 kommenttia Ruoka ja juoma

    Salaatit eivät ole ainoastaan kesäruokaa, vaan ne maistuvat kaikkina vuodenaikoina yhtä hyvin.

  10. Mehevät pinaattiletut

    Julkaistu Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kotona tehden kaksin verroin parempaa.