Umami muualla Facebook

Tiia Koskimies

Tähän aiheeseen liittyy 288 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Aprikoosi-kardemummaletut

    Julkaistu 19. 4. 2018 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Letut ovat mainio jälkiruoka ja lasten herkkua.

  2. Parsaa ja raikasta viiniä

    Julkaistu 13. 4. 2018 Teksti Tiia Koskimies Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Viikonlopun lounas tai ihana iltapala.

  3. Teryaki-lohta ja wasabi-muusia

    Julkaistu Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Suolaisen makea kala-annos ja sopiva viini. Hyvää viikonloppua!

  4. Rapeat silakkapihvit

    Julkaistu 11. 4. 2018 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Silakka on maukas kala, valmista nyt vaikka silakkapihvejä.

  5. Parsan aika

    Julkaistu 5. 4. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Perinteinen kevään parsasesonki on pikkuhiljaa alkamassa. Kaukomaiden tuontiparsaa saa kaupoista läpi vuoden, mutta Euroopassa paras sesonki on huhti-toukokuussa. Kotimaisen parsan kausi on touko-kesäkuussa. Mutta sitä ei juurikaan riitä kuin ravintoloille, joten tuontiparsa on hyvä vaihtoehto.

  6. Munaruokia laidasta laitaan

    Julkaistu 4. 4. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Munaruoissa munat ovat pääroolissa, esimerkkinä munakkaat, salaatit, täytetyt tai päällystetyt munanpuolikkaat, munaleivät ja monet muut.

  7. Silakkarullat maistuvat lapsillekin

    Julkaistu 3. 4. 2018 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Uunisilakat ovat hyvää arkiruokaa, jotka valmistuvat nopeasti työpäivän jälkeen.

  8. Ruoka- ja muita elämyksiä Espanjassa

    Julkaistu 25. 3. 2018 Teksti Tiia Koskimies 3 kommenttia Ruoka ja juoma

    Arkiston aarre vuodelta 2010: Espanjalainen ruokakulttuuri hurmaa herkuillaan.

  9. Kiehtova Thaimaa

    Julkaistu 24. 3. 2018 Teksti Tiia Koskimies 8 kommenttia Luonto ja vapaa-aika

    Arkiston aarre vuodelta 2009: Thaimaa kiehtoo pohjoisen lomailijaa.

  10. Pääsiäisherkkujen aika!

    Julkaistu Teksti Mervi Sandbacka Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Pääsiäiseen on aikaa enää noin viikko. Nyt on aika miettiä, mitä herkkuja pääsiäiseen valmistellaan.