Umami muualla Facebook

Umami.fi

Tähän aiheeseen liittyy 1426 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Tiia Koskimies: Viimeinen resepti 1/36

    Julkaistu 3. 4. 2020 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Kirjallisuus

    Julkaisemme nyt uudelleen Tiia Koskimiehen rikosromaanin käsikirjoituksen Viimeinen resepti – Pitääkö ruoan vuoksi itkeä tai kuolla? Suosittelen lämpimästi, tämä dekkari on herkullista luettavaa monella tavalla.

  2. Lampaanpaistia ja perunagratiinia

    Julkaistu Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Lammas tai karitsa muodossa tai toisessa kuuluvat pääsiäisen juhlaruokiin. Siinä missä kinkku on joulupöydän kunkku, lampaanpaisti on pääsiäispöydän kruunnu.

  3. Patricia Cornwell: Kvantti

    Julkaistu 2. 4. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Kirjallisuus

    Yhdysvaltalainen kirjailija Patricia Cornwell on aloittanut uuden trillerisarjan, jonka ensimmäinen osa nimeltään Kvantti vie lukijan Nasan tutkimuskeskuksen kyberrikostutkijan, kapteeni Calli Chasen jännittävään seuraan.

  4. Kotitekoiset kalapuikot ja ranskikset

    Julkaistu Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kotitekoiset kalapuikot kuhasta.

  5. Lihapullaspagetti helposti

    Julkaistu 1. 4. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Jokaisella on päiviä, jolloin haluaa päästä ruoanlaitosta mahdollisimman helposti. Tämä ohje on sellaiseen päivään. Hyvä kastike valmistuu vähällä vaivalla, mutta on silti erittäin hyvän makuista.

  6. Pääsiäisherkkujen aika!

    Julkaistu Teksti Mervi Hannele Sandbacka Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Pääsiäinen on jo ovella. Nyt on aika miettiä, mitä herkkuja pääsiäiseen valmistellaan.

  7. Salaattia ja lämmintä lohta

    Julkaistu 31. 3. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Tämän helpompaa ja herkullisempaa salaattia saa hakea. Reilusti erilaisia salaatteja ja yrttejä lautanen pullolleen, marinoitua sipulia ja paistettua lohta. Hyvää ja ravitsevaa!

  8. Marinoidut voipavut – herkkujen herkku

    Julkaistu Teksti Mervi Hannele Sandbacka 2 kommenttia Ruoka ja juoma

    Isot, ihanat voipavut ovat marinoituina suurta herkkua. Papuherkun valmistus käy nopeasti, mutta marinoitumiselle pitää varata aikaa muutama tunti.

  9. Juuressosekeitto siskonmakkaroilla

    Julkaistu 30. 3. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Juuressosekeitto maistuu hyvältä, mutta siitä tuli vieläkin parempaa, kun lisäsin siihen siskonmakkaroita. Meillä se meni loppuun kerta heitolla. Kokeile sinäkin tätä helppoa ja edullista keittoa!

  10. Parsan aika

    Julkaistu 27. 3. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Perinteinen kevään parsasesonki on pikkuhiljaa alkamassa. Kaukomaiden tuontiparsaa saa kaupoista läpi vuoden, mutta Euroopassa paras sesonki on huhti-toukokuussa. Kotimaisen parsan kausi on touko-kesäkuussa. Mutta sitä ei juurikaan riitä kuin ravintoloille, joten tuontiparsa on hyvä vaihtoehto.