Umami muualla Facebook

Umami.fi

Tähän aiheeseen liittyy 1114 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Elä nykyhetkessä

    Julkaistu 5. 12. 2017 Teksti Tarja Heiskanen Ei kommentteja Hyvinvointi

    Elä tässä ja nyt! Mindfulness tai tietoisuustaidot tunnetaan hyvin itämaisessa meditaatioperinteessä. Taidoilla on vuosituhantinen perinne.

  2. Suomi 100 itsenäisyyspäivän menu

    Julkaistu Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Perinteiset suomalaiset ruoat sopivat hyvin itsenäisyyspäivän aterialle.

  3. Uunilohta ja oliivisalaattia

    Julkaistu Teksti Mervi Melasniemi Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Uunilohi on mielestäni helpoin tapa valmistaa lohta, eikä tule paistokäryä.

  4. Joulumieli hiipii jo ikkunan taa

    Julkaistu 2. 12. 2017 Teksti Tiia Koskimies Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Helpot jouluruoat.

  5. Ihastuttava Memory Wire -rannekoru

    Julkaistu 1. 12. 2017 Teksti Taru Kehälinna Ei kommentteja Muoti ja kauneus

    Muistivaijerista eli Memory Wire -rannekorusta voit tehdä oman tyylisi mukaan juuri sellaisen, kun haluat.

  6. Parempi spagetinkastike

    Julkaistu Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Maukkaassa kastikkeessa on pasta-aterian juju.

  7. Sinivalkoinen jäätelö

    Julkaistu 30. 11. 2017 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Helppo ja herkullinen jälkiruoka mustikoista ja mustikkalikööristä.

  8. Minimurekkeet, vuohenjuustoperunat ja kikhernesalaatti

    Julkaistu Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Hinta ei pilaa hyvää ateriaa, kun käytät jauhelihaa herkullisten minimurekkeiden valmistukseen.

  9. Maustamalla parempaa ruokaa

    Julkaistu 29. 11. 2017 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Mausteiset ruoat ovat monien mieleen. Kokeile intialaisittain maustettuja ruokia tänä viikonloppuna.

  10. Teresita Fazer on suomalaisen joulukalenterin äiti Arvottu

    Julkaistu 27. 11. 2017 Teksti Liisa Wilska 390 kommenttia Kulttuuri

    Joulukalenteriperinne syntyi Keski-Euroopassa 1800-luvun puolivälissä.