Umami muualla Facebook

Umami.fi

Tähän aiheeseen liittyy 1304 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Nakkistroganoff – edullista kotiruokaa

    Julkaistu 24. 9. 2018 Teksti Tiia Koskimies Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Nakkikastike on hyvää suomalaista perusruokaa parhaimmillaan.

  2. Menu Nordic Silja Linen ja Tallinkin laivoilla

    Julkaistu 22. 9. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Ensimmäistä kertaa Tallinkin historiassa Silja Linen ja Tallinkin fine dining -ravintoloissa tarjottavan Menu Nordicin on suunnitellut virolainen keittiömestari. Huippukokki Peeter Pihelin on valinnut ainekset metsistä, niityiltä ja vesistä. Menu on omistettu satavuotiaalle Virolle.

  3. Punastunut possu ja omenaperunamuusi

    Julkaistu Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Mehevä ja edullinen pataruoka porsaankasslerista.

  4. Uuniomenat ja helppo vaniljakastike

    Julkaistu 21. 9. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Uuniomenat on ihanalta tuoksuva ja maistuva syksyn jälkiruoka.

  5. Helpot piimärieskat ja hummuslevite

    Julkaistu Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Suoraan uunista otettuina piimärieskat maistuvat mainioilta välipalana sekä kasviskeittojen että salaattien kanssa tarjottuna.

  6. Helppo juurespiiras

    Julkaistu 20. 9. 2018 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kaupan valmiilla tuotteilla nopeasti valmiiksi.

  7. Omenapiiras vaniljakastikkeella

    Julkaistu Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Omenapiiras on syksyn ykkösleivonnainen. Kaneli on sen mainio mauste, jonka tuoksahdus tulee jo uunista. Vaniljakastike viimeistelee makunautinnon.

  8. Puolukkarahka

    Julkaistu 19. 9. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kauden jälkiruokaherkku on puolukkarahka. Ja ihan parasta, jos keräät siihen itse puolukat! Valmista herkku joko kermavaahdolla tai ilman.

  9. Nyt maistuu juuressosekeitto

    Julkaistu Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Nyt, kun uuden sadon juurekset ovat vielä makeimmillaan, valmista niistä maukas sosekeitto.

  10. Juures-hapankaali ”pyttis”

    Julkaistu 18. 9. 2018 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pyttipannusta tulee juhlaruokaa kun käyttää tuoreita juureksia.