Umami muualla Facebook

Umami.fi

Tähän aiheeseen liittyy 1200 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Noidat ja trullit

    Julkaistu 22. 3. 2018 Teksti Tiia Koskimies 3 kommenttia Kulttuuri

    Pääsiäinen on myös taikojen aikaa.

  2. Maksa-punaviinikastike

    Julkaistu Teksti Mervi Melasniemi 2 kommenttia Ruoka ja juoma

    Valmista maksaruokaa ainakin kerran kuussa, koska maksa on hyvä raudanlähde. Maksasta on helppo valmista monenlaisia hyviä ruokia, ja se kypsyy nopeasti.

  3. Kuhaa Walewska

    Julkaistu 21. 3. 2018 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kuhaa kreivitär Walewskan tapaan on vanha klassikkoruoka. Se näyttää aina juhlavalta. Kuorrutuskastikkeeseen voi käyttää vaikka parsaa ja hummeria, silloin ollaankin jo marsalkka Mannerheimin lempiruoan äärellä.

  4. Tule pääsiäinen, ilon juhla

    Julkaistu Teksti Mervi Melasniemi Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Täältä löydät pääsiäisen kaikki ruokaohjeet alkuruoista jälkiruokiin ja leivonnaisiin!

  5. Kismet-kakku – juhlien kuningatar

    Julkaistu 20. 3. 2018 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kismet-kakku on juhlien herkullinen kuningatar, josta kaikki haluavat saada palan. Kismet-kakku sopii juhlaan kuin juhlaan, myös pääsiäisen kahvipöytään. Koristele kakku silloin pääsiäisen henkeen erilaisilla pääsiäisen suklaanamuilla.

  6. Pajunkissat tuovat kevään

    Julkaistu Teksti Jyrki Leskinen Yksi kommentti Luonto ja vapaa-aika

    Pajujen kukinnot houkuttelevat sankoin joukoin hyönteisiä medellään. Päivisin kukinnoilla vierailevien kimalaisten ja keväisten päiväperhosten lisäksi käy yöaikaan pajuilla varsinainen kuhina.

  7. Broileri-bataattikeitto

    Julkaistu Teksti Mervi Melasniemi 2 kommenttia Ruoka ja juoma

    Talvi jatkuu ja kuumat keitot maistuvat edelleen. Keitto on siitä kiva ruoka, että kattilassa valmistuu koko ateria. Niin helppoa ja niin hyvää.

  8. Munakasrulla pääsiäispöytään

    Julkaistu Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Lohi-munakasrulla on mainio alkuruoka pääsiäispyhien aterialle. Sitä voi tarjota lammasaterian alkupalaksi. Se on myös herkullinen tarjottava lounaaksi tai iltapalaksi hyvän leivän kera.

  9. Eloa ja runsautta ohuille hiuksille

    Julkaistu 19. 3. 2018 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Muoti ja kauneus

    Keune Haircosmetics -kampaamosarja lanseeraa So Pure -sarjaan uuden So Pure Volumizing -tuoteperheen, jonka luvataan tuovan eloa ja runsautta hiuksille. Hyvä uutinen meille ohuthiuksisille suomalaisille.

  10. Inkiväärilohi ja meloni-avokadosalaatti

    Julkaistu Teksti Mervi Melasniemi Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Rasvaista kalaa olisi hyvä syödä vähintään kaksi kertaa viikossa.