Umami muualla Facebook

Umami.fi

Tähän aiheeseen liittyy 1304 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Loistava linssi-kasviskeitto

    Julkaistu 15. 8. 2018 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Linssi-kasviskeitto on mainio ruoka – maukas, täyttävä ja muuntelukelpoinen. Voit käyttää siihen pelkkiä porkkanoita tai lisätä myös muita lempikasviksia. Itse käytin keittoon jääkaapissa olleen juurisellerinpalan ja sen lisäksi lehtiselleriä sekä kesäkurpitsaa.

  2. Kinkkupizza

    Julkaistu Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kinkkupizza on ruokaisa ja helppo päivällis- tai illallisruoka. Kylkeen vain salaattia ja nälkä on tipotiessään.

  3. Broileria sinappi-kermakastikkeessa

    Julkaistu 14. 8. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Tänään valmistin herkullista kastiketta lopusta grillatusta broilerista, jonka rintafileet käytin eilen mehevään ja maukkaaseen salaattiin.

  4. Lapsuustarinoita 10: Hengissäpysymiskeinoja Video

    Julkaistu 13. 8. 2018 Teksti Umami 6 kommenttia Kulttuuri

    Leena Purasen koskettavat lapsuustarinat ovat edenneet viimeiseen osaan.

  5. Arabialainen kahvikakku

    Julkaistu Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kesäpäivän kahvihetkiin.

  6. Lihapullat ja tomaattikastike

    Julkaistu Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Ellet ehdi arkena tekemään lihapullia itse, voit korvata ne valmiilla lihaisilla lihapullilla. Nekin maistuvat ihanilta nopeasti valmistuvassa tomaattikastikkeessa. Ja tomaattikastikettakin löytyy valmiina säilykkeenä.

  7. Katkarapukasari kahdelle

    Julkaistu 9. 8. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Katkarapukasari on ihana aikuisten iltapala patongin ja hyvän valkoviinin kera vaikka kesäpäivän päätteeksi.

  8. Feta-kasvissalaatti

    Julkaistu 8. 8. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kesäinen salaattiteemamme jatkuu nyt Feta-kasvissalaatilla.

  9. Kasvis-makkarapannu

    Julkaistu 7. 8. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Tavallisen pyttipannun voit tehdä terveellisemmäksi, kun lisäät siihen perunan lisäksi erilaisia juureksia ja vihanneksia oman makusi mukaan.

  10. Lohta ja risottoa

    Julkaistu 6. 8. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Rasvaista kalaa pitäisi syödä ainakin pari kertaa viikossa. Kala voi olla lohta, kirjolohta, silakkaa, silliä, tuoretta tonnikalaa, makrillia tms. Rasvaiset kalat sisältävät D-vitamiinia ja hyviä rasvahappoja, jotka suojaavat sydäntä sekä valtimoita.