Umami muualla Facebook

Varhaiskaali

Tähän aiheeseen liittyy kahdeksan artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Tee kaalista ihanaa salaattia

    Julkaistu 10. 9. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kaalisalaatti on hyvä lisäkesalaatti monille aterioille.

  2. Säilyvä kaalisalaatti varhaiskaalista

    Julkaistu 4. 7. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Kaalisalaatti on mielestäni parhaimmillaan juuri nyt, kun kaali on mietoa ja pehmeää. Se on mainio kesäisten grilliruokien lisäke ja sopii vaikka hampurilaisten täytteeksi.

  3. Kaalikääryleet

    Julkaistu 3. 7. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka 2 kommenttia Ruoka ja juoma

    Valmista mehevät varhaiskaalikääryleet!

  4. Kaali-jauhelihalaatikko

    Julkaistu 5. 6. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Meillä tämä kaali-jauhelihalaatikko syötiin lähes kerralla, vaikka ajattelin, että sitä riittäisi seuraavaan päivään lounaaksi. Saksanpaimenkoirammekin söi sitä hyvällä ruokahalulla ja kinusi lisääkin.

  5. Varhaiskaalikeitto raejuuston ja peston kera

    Julkaistu 9. 7. 2018 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Uuden sadon kaali on pehmeää ja makeaa ja kypsyy nopeasti. Siitä on helppo valmistaa hyvää keittoa. Yrttimausteet ja perinteiset kaalikeiton mausteet laakerilehti ja maustepippuri ovat aina paikallaan kaalikeiton maustajina.

  6. Lammaskaali

    Julkaistu 22. 8. 2016 Teksti Mervi Hannele Sandbacka 3 kommenttia Ruoka ja juoma

    Löysin kaupastani lähellä tuotettua karitsanlihaa ja mieleni alkoi tehdä heti lammaskaalia.

  7. Varhaiskaalista herkkukääryleitä

    Julkaistu 7. 6. 2016 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Varhaiskaalista tehdyt herkulliset kääryleet ovat pehmeitä ja suussa sulavia.

  8. Kaalisalaatit maistuvat läpi vuoden

    Julkaistu 18. 2. 2015 Teksti Umami Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kaalisalaatit ovat läpi vuoden maukasta ja terveellistä syötävää. Ne sopivat lähes kaikkien ruokien lisäkesalaateiksi ja ovat hyviä ihan sellaisenaankin vaikka painonkevennysruokina.