Umami muualla Facebook

Vihreä parsa

Tähän aiheeseen liittyy 11 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Feta-parsa-kasvissalaatti

    Julkaistu 18. 4. 2018 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Salaatit maistuvat keväällä ja kesällä. Ainakin itse haluan syödä kevyemmin ja reilun kokoinen salaatti vie hyvin nälän. Salaatti on helppo ja nopea valmistaa.

  2. Parsaa ja raikasta viiniä

    Julkaistu 13. 4. 2018 Teksti Tiia Koskimies Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Viikonlopun lounas tai ihana iltapala.

  3. Parsan aika

    Julkaistu 5. 4. 2018 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Perinteinen kevään parsasesonki on pikkuhiljaa alkamassa. Kaukomaiden tuontiparsaa saa kaupoista läpi vuoden, mutta Euroopassa paras sesonki on huhti-toukokuussa. Kotimaisen parsan kausi on touko-kesäkuussa. Mutta sitä ei juurikaan riitä kuin ravintoloille, joten tuontiparsa on hyvä vaihtoehto.

  4. Parsaa ja tomaattipestoa

    Julkaistu 16. 6. 2017 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Herkutellaan parsalla!

  5. Parsalla täytetyt letut

    Julkaistu 7. 6. 2017 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Herkullista kesäruokaa.

  6. Broileria ja sahrami-parsarisottoa

    Julkaistu 12. 4. 2017 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Hyvin maustettua ja mehevää broilerin koipireittä ja iloisen keltaista sahramirisottoa voit tarjoilla vaikka toisena pääsiäispäivänä.

  7. Parsa-vuohenjuustosalaatti

    Julkaistu 6. 4. 2017 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kun salaattiin lisää jotain proteiinipitoista, esimerkiksi juustoa, munaa, lihaa tai kalaa vihannesten lisäksi, öljyllä silattu salaatti täyttää myös ravitsemukselliset tarpeet. Lisäkkeenä tietysti tarvitaan hyvää täysjyväleipää tai minihiilarileipää.

  8. Parsapiiras – makoisa kausileivonnainen

    Julkaistu 23. 3. 2017 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Parsapiiraastamme tuli erittäin makoisa. Herkuttelimme sen kuivan proseccon kanssa, mutta jutun lopusta löydät myös lisää juomasuosituksia.

  9. Parsa-aika on taas käsillä

    Julkaistu Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Loistoviini parsalle!

  10. Parsasesongin parhaat antimet

    Julkaistu 26. 4. 2015 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Parsaa vaikka vapuksi!