Umami muualla Facebook

Julkaistu 2. 5. 2018 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ajankohtaista

Koirien juontama radioshow starttaa Helmiradiossa

Helmiradio ja Hau-Hau Champion tekevät historiaa, kun maailman ensimmäinen koirien juontama radioshow saa tänään ensi-iltansa Helmiradion taajuuksilla.

Keskiviikkoisin ja perjantaisin kannattaa radion äärelle asettua paitsi ihmisen, myös ihmisen parhaan ystävän. Helmiradion taajuuksilla käynnistyy nimittäin Hauvantai Night Fever, maailman ensimmäinen koirien juontama radioshow. Ainutlaatuisen ohjelman riehakkaasta menosta vastaa DJ-kaksikko Herra Servo ja Beibi-Einar sekä heidän karvaiset kaverinsa.

”Hauvantai Night Fever sopii loistavasti Helmiradioon – lupaamme kuulijoille hyvää fiilistä, ja jos jossain, niin tässä ohjelmassa sitä riittää. Olemme iloisia, että saamme tilaisuuden tuoda radioon täysin ainutlaatuisen radioshow’n yhdessä Hau-Hau Championin kanssa”, Helmiradion ohjelmapäällikkö Satu Risteli kertoo.

Musiikki tekee koirille hyvää

Hauvantai Night Fever tarjoaa hyväntuulista tunnelmaa ja rentouttavan yhteisen tuokion lemmikille ja sen omistajalle. Useiden tieteellisten tutkimusten avulla on nimittäin todettu, että musiikilla on rauhoittava vaikutus koiriin.

”Tutkimukset ovat osoittaneet, että useimmat koirat pitävät erityisesti soft rockista ja reggae-musiikista. Mutta aivan kuten ihmisillä, myös koirilla on eroja musiikkimaun suhteen. Mikä siis olisikaan parempi ratkaisu tähän haasteeseen kuin tarjota kokonainen ohjelma täynnä koirakaverien kelpuuttamaa monipuolista musiikkia ja iloista tunnelmaa”, Hau-Hau Championin Brand Manager Camilla Ahlsved sanoo.

Uusi radio-ohjelma on erilainen tapa edesauttaa nelijalkaisten ystävien hyvinvointia sekä tuoda lemmikki ja omistaja yhteen kiireisen arjen keskellä.

”Musiikki tekee koirille hyvää, mutta vielä tärkeämpää on tietenkin omistajan läsnäolo ja yhdessä koiran kanssa touhuaminen. Hauvantai Night Fever tarjoaa sekä rentouttavaa musiikkia että juontoja, jotka saavat koirat innostumaan”, Ahlsved kertoo.

Uutta ja ainutlaatuista sisältöä

Ohjelmakonsepti on uudenlainen kokemus sekä kuulijoille että ohjelman toteuttaneille Helmiradion ja Hau-Hau Championin ihmisille. Ajatus syntyi halusta tehdä yllättävää ja ainutlaatuista sisältöä, jonka keskiössä ovat koirat.

”Ohjelman musiikki jatkaa Helmiradion tuttua linjaa eli kuulijat pääsevät nauttimaan 70- ja 80-lukujen parhaista klassikkohiteistä. Mutta kun koirat vastaavat ohjelman juonnoista, tiedossa on takuuvarmasti jotain täysin uutta ja ennen kokematonta”, Risteli lupaa.

Hauvantai Night Fever Helmiradiossa 2.5. alkaen keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 18.00. Ohjelma on kuultavissa myös suoratoistopalvelu Suplassa.

Nelonen Medialla on neljä mainosrahoitteista televisiokanavaa: Nelonen, Jim, Liv ja Hero. Lisäksi Ruutu-videopalvelu tarjoaa sekä viihde- että urheilusisältöjä. Radiokanavia on kuusi: Radio Aalto, Radio Rock, Radio Suomipop, Loop, Helmiradio, HitMix sekä audiosisältöpalvelu Supla ja nettiradio Groove FM.

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.


Aiheet: , , ,

Kirjoita kommentti