Umami muualla Facebook

Julkaistu 9. 10. 2015 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ajankohtaista

Linnanmäen Valokarnevaalit 10.10.-18.10.2015

Pian juhlitaan Linnanmäen Valokarnevaalien kymmenettä juhlavuotta. HUBILEET! käynnistyvät lauantaina 10.10.2015 klo 13 ja jatkuvat koko viikon sunnuntaihin 18.10. klo 22 asti. Viimeisen sunnuntai-illan kruunaa koko juhlavuoden prameudellaan säkenöivä ilotulitus.


Hubileissä Linnanmäki näyttäytyy uudessa valossa

65-vuotisjuhlavuoden kunniaksi on luvassa megabileet. Valokarnevaalien parasta antia on huvipuiston upea lisävalaistus, johon juhlavuoden kunniaksi on panostettu erityisen paljon. Valaistu huvipuisto on varmasti elämys sekä laitteissa pyöriville että puistossa muuten tunnelmasta nauttiville. Illan pimeydessä Helsinki näyttäytyy varmasti parhaassa loistossaan parhaiten Panoraaman tai Kingin tornin huipuilta.

Linnanmäen lipputuoteperheeseen säihkyvä tulokas

Tänä kesänä Linnanmäki lanseerasi uuden Kombo-lipun (sis. kaksi laitetta ja kaksi peliä), joka on osoittautunut erityisen suosituksi asiakkaiden keskuudessa. Nopeasti Linnanmäellä piipahtavia hemmotellaan jälleen uudella sarjalipulla.

– Linnanmäen asiakkaat ovat toivoneet monipuolisuutta laitelipputarjontaan. Valokarnevaaleissa lanseeraamme aivan uudenlaisen lipputuotteen, kuuden lipun sarjalipun. Sarjalipun voi jakaa vaikkapa ystäväporukan kesken ja piipahtaa vain muutamassa lempilaitteessa, toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo iloisena.

Linnanmäen Estradille nousee valovoimaisia tähtiä

Valokarnevaaleilla esiintyy joka ilta maamme valovoimaisimpia artisteja. Estradilla nähdään mm. Antti Tuisku, Aino Venna, Santa Cruz, Iisa, Raappana, Jore Marjaranta, Krista Siegfrids, Paperi T ja Jean S. & Laura Voutilainen. Juhlavuoden kunniaksi pääesiintyjien lisäksi lähes jokaisen illan avaa lämmittelybändi, joten yleisön kannattaa saapua paikalle hyvissä ajoin.

Huvipuistoherkutkin bilettää – sinistä hattaraa ja hehkuvat mukit

Tunnelmaa tuovat puistoon valaistuksen lisäksi myös kesäkaudesta eroavat huvipuistoherkut. Hattara on vaihtanut väriä syksyn tullen vaaleanpunaisesta illan hämyisen siniseen. Lukuisissa kioskeissa ja kahviloissa on tarjolla juomaa hehkuvista mukeista, glögiä ja erilaisia sadonkorjuuherkkuja sekä kuumaa keittoa.

Häikäisevä uudistus Valokarnevaalien aukioloaikoihin

Valokarnevaalien aukioloaikoja on pidennetty asiakkaiden toiveiden pohjalta, jotta syyslomaviikolla ilottelun voi aloittaa jo ennen pimeän tuloa. Valokarnevaalit tuovat loistoa syksyn pimeyteen tänä vuonna koko viikon ajan 10.–18.10.2015 klo 13–22. Sisäänpääsy Linnanmäelle ja ohjelma Estradilla ovat täysin maksuttomia koko Valokarnevaalien ajan.

Lisätietoja Valokarnevaaleista: www.linnanmaki.fi/valokarnevaali

Lasten Päivän Säätiö on jo 65 vuotta ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Vuonna 2014 lahjoitettiin 3,9 miljoonaa euroa ja tavoite vuodelle 2015 on 4,1 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat suomalaista lastensuojelutyötä.


Aiheet:

Kirjoita kommentti