Umami muualla Facebook

Julkaistu 6. 9. 2013 Teksti Tiia Koskimies Yksi kommentti Ajankohtaista

Suomen paras hotelli on Hilton

Helsingin Hakaniemessä sijaitseva hotelli Hilton Helsinki Strand palkittiin kansainvälisissä World Travel Awardseissa Suomen parhaimmaksi hotelliksi (Finland’s Leading Hotel 2013). World Travel Award™ -palkintoa pidetään alan korkeimpana saavutuksena ja sitä kutsutaankin matkailualan Oscariksi. Valinnan tekee vuosittain riippumattomat matkailualan ammattilaiset.

World Travel Award (WTA) -palkintoja on jaettu vuodesta 1993, ja tänä vuonna ne jaettiin Turkin Antalyassa. Gaala oli Hilton-hotellien juhlaa, sillä Euroopan laajuisesti palkituista hotelleista 20 oli Hiltoneita.

Matkailualalla WTA-tunnustusta pidetään merkkinä huippuosaamisesta, -laadusta ja -palvelusta. Palkitut matkailutuotteet ovat alalla myös suunnannäyttäjiä, joiden laatua muut seuraavat. Strand on voittanut Suomen parhaimman hotellin tittelin kahdesti aiemmin, vuosina 2004 ja 2005.

”Tunnustus on alalla merkittävä ja se on osoitus siitä, että olemme tehneet Strandissa laadukasta ja pitkäjänteistä työtä, josta meidät nyt palkitaan”, sanoo Hilton Helsinki -hotellien johtaja Jouni Kaivola.

Suomen Hilton-hotellit hiovat jatkuvasti palvelujaan. Hotellit ovat lanseeranneet muun muassa Make it right -ohjelman, jossa työntekijöille annetaan enemmän päätösvaltaa, ja näin he voivat reagoida paremmin ja nopeammin asiakkaiden tarpeisiin.

”Suomen paras hotelli -palkinnon takana on Hiltonin huippulaadun lisäksi meidän henkilökuntamme. Parhaalta ja hyvinvoivalta henkilöstöltä saa myös parasta mahdollista palvelua”, Kaivola kertoo.

Tänä vuonna ehdolla Suomen parhaimmaksi hotelliksi Strandin lisäksi olivat helsinkiläiset hotellit Kämp, Klaus K ja Radisson Blu Seaside sekä Snow Village Ylläsjärveltä.

World Travel Awardsit on jaettu maanosien kesken, jotka on jaettu maakohtaisiin kategorioihin. Äänestyksissä annetaan vuosittain satojatuhansia ääniä. Kaikkien kategorioiden voittajat ovat ehdolla myös maailmanlaajuisessa gaalassa joulukuussa.

Lue lisää palkinnosta osoitteessa http://www.worldtravelawards.com/award-finlands-leading-hotel-2013.


Aiheet: , ,

Yksi kommentti

 1. 999 might probably

  999 might probably advantage from a pessary, a little ring inserted into the vagina that puts pressure on vaginal walls and prevents leakage. And skeptics should not poohpooh the shoefits concept completely: According to scientists in the College of Kansas, you’ll be able to the right way decide a stranger’s style by their sneakers..

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  burberry tote uk

  15. 12. 2013 8.37

Kirjoita kommentti