Umami muualla Facebook

Julkaistu 10. 1. 2014 Teksti Umami, kuvat Wikipedia Ei kommentteja Ajankohtaista

Autotarvikkeita suoraan Saksasta

Auton varaosia tilataan entistä useammin suoraan verkosta. Esimerkiksi Saksassa hintataso on selvästi Suomea alhaisempi. Verkko-ostoksia voi tehdä esimerkiksi  Autoihinvaraosat.fi  -liikkeessä, joka kertoo toiminnastaan:

”Verkkokauppa Autoihinvaraosat.fi on korkean laadun ja alhaisten hintojen takaaja. Tarjoamme myös korkeatasoista asiakaspalvelua. Verkkokaupassamme on valtava valikoima tunnettujen valmistajien, kuten Boschin, Sachsin ja Berun merkkituotteita. Sen lisäksi verkkokaupastamme voit tilata erilaisia auton varaosia eri valmistajilta kuten Vemolta, Prascolta, Delco Remyltä, Spahnilta, NK:lta ja monelta muulta.

Verkkokauppamme tarjoamalla varaosien hakutoiminnolla löydät tuulilasinpyyhkimet, pakoputket, puskurit, korin osat, ajovalot, kytkimet sekä monet muut varaosat. Hakutoiminnon avulla voit löytää tarvittavat osat helposti. Arvostamme lopputuotteen laatua, emmekä etsi  kompromisseja hinnoissa – näin saavutamme parhaan tuloksen. Voit itse varmistaa, että tarjoamamme tuotteet ovat korkealaatuisia.  Voit myös soittaa asiakaspalveluumme ja saada yksityiskohtaisia tietoja sinua kiinnostavista osista.

Teemme kaikkemme, jotta asiakaspalvelumme toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Tästä syystä työllistämme asiakaspalvelussamme vain ammattinsa osaavia asiantuntijoita. Näinollen jos olet etsimässä varaosia tai lisävarusteita ja tarvitset ammattilaisen neuvoa, soita meille.  Autamme sinua mielellämme. Parhaan hinnan periaatteemme on tae siitä, että meiltä saat aina tuotteita markkinoiden edulisimpaan hintaan. Heti kun löydät verkkokaupastamme tarvittavan osan, voit lisätä sen ostoskoriin yhdellä klikkauksella. Autonosien osto verkossa ei ole vaikeaa eikä vaadi erityistä osaamista. Tilausprosessi verkossa ei aiheuta  ongelmia ja on täysin turvallinen. Autoihinvaraosat.fi -verkkokaupassa maksu voidaan  suorittaa PayPal-järjestelmän kautta, ennakkomaksulla (tilisiirrolla), postiennakolla, Billsafe-laskulla tai käyttämällä luottokorttia. Tilaamasi osat pakataan ja lähetetään osoitteeseesi mahdollisimman pian. Saat osat niin nopeasti kuin mahdollista. Voit myös saada tilaamasi varaosat varastostamme Saksassa. Laadukas asiakaspalvelu on meille tärkeää. Siksi voit palauttaa ostetut varaosat 14 päivän kuluessa. Palautusoikeus on lisätakuu sinulle. Jos et pidä ostetusta varaosasta, voit palauttaa sen ilman mitään ongelmia.”


Aiheet: ,

Kirjoita kommentti