Umami muualla Facebook

Julkaistu 15. 11. 2012 Teksti Uutuudet Yksi kommentti Ajankohtaista

Finnairilla maailman helpoin lähtöselvitys: teemme sen puolestasi

Finnairin asiakkaat saavat käyttöönsä maailman helpoimman lähtöselvityspalvelun 28.11. lähtien: Finnair tekee lähtöselvityksen asiakkaan puolesta ja laittaa tiedot siitä asiakkaan matkapuhelimeen. Puhelimeen tulevassa lähtöselvitysvahvistuksessa on istuinpaikan numero ja linkki mobiilitarkastuskorttiin.

Asiakas saa palvelun käyttöönsä ilmoittamalla matkapuhelinnumeron lentolipun oston yhteydessä. Kun matkapuhelinnumero on mukana Finnair Plus -profiilitiedoissa, palvelu on käytössä automaattisesti. Matkapuhelinnumero on hyvä antaa aina lentoa varatessa, sillä poikkeustilanteissa Finnair lähettää asiakkailleen tietoa tekstiviestein.

Finnair on tarjonnut mahdollisuuden lähtöselvitykseen tekstiviestillä jo vuodesta 2004 lähtien. Asiakas on tarkastanut Finnairilta saamansa tekstiviestissä olevat tiedot ja hyväksynyt lähtöselvityksen vastaamalla viestiin kirjaimella ”A”. Nyt vastausviestiäkään ei enää tarvitse muistaa lähettää, ja asiakkaat voivat keskittyä muihin matkavalmisteluihinsa.
Mobiilipalvelut ovat olleet Finnairin asiakkaiden keskuudessa hyvin suosittuja.

Asiakas saa lähtöselvitysvahvistuksen ja tarkastuskortin matkapuhelimeen aamupäivällä lähteville lennoille edellisenä iltana klo 17–19 ja iltapäivällä lähteville lennoille noin kolme tuntia ennen koneen lähtöaikaa. Jos asiakas on jo itse tehnyt lähtöselvityksen, joko netissä tai mobiilisti, ei viestiä lähetetä. Lähtöselvityksen Finnairin lennoille voi tehdä 36 tuntia ennen lentoa.

Mikäli asiakas haluaa muuttaa istuinpaikkaa tai tehdä lähtöselvityksen mukana matkustaville henkilöille, sen voi tehdä helposti mobiilitarkastuskortissa olevan linkin kautta tai Finnairin nettisivuilla. Lentokentällä mobiilitarkastuskortti tulee avata ennen turvatarkastukseen siirtymistä ja se esitetään viranomaisille. Matkapuhelimessa täytyy olla toimiva internetyhteys linkin avaamiseen. Muussa tapauksessa tarvitaan paperinen tarkastuskortti, jonka voi noutaa Bag Drop -tiskiltä. Jos asiakkaalla on ruumaan menevää matkatavaraa, jätetään ne Bag Drop -tiskille normaalien lähtöselvitysaikojen puitteissa.

Maailman helpoin lähtöselvitys on tarjolla kaikille Suomesta lähteville Finnairin lennoille ja Flyben AY2000-sarjan reittilennoille sekä lähes kaikista Finnairin Euroopan reittikohteista lähteville Finnairin lennoille.

Lähde: Cisionwire


Yksi kommentti

 1. Mikähän tossa olis

  Mikähän tossa olis uutta? Ja jutussa jäi mainistematta että iso osa matkustajista tulostaa bordingin (tarkastuskortin( kotonaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tietotoimisto

  17. 11. 2012 12.36

Kirjoita kommentti