Umami muualla Facebook

Julkaistu 10. 4. 2014 Teksti Uutuudet, kuvat Naturea Ei kommentteja Ajankohtaista

Koiran viljattomat herkkukeksit

Naturea®-koirankeksit – ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettu rapea ja herkullinen sekä täysin viljaton herkkupala.

Koirat ovat luontaisesti lihansyöjiä eikä niiden ruoansulatuskanava ole kehitetty käsittelemään viljaa. Näin ollen ravinnossa ei tulisi olla viljaa. Täysin viljaton, rapea ja maukas Naturea®-koirankeksi on oiva herkkupala kaikille koirille. Se sopii palkinnoksi hyvästä suorituksesta tai ihan muuten vaan nautittavaksi!

Päinvastoin kuin kasvissyöjillä ja märehtijöillä, lihansyöjillä on lyhyt ja paljon happoja sisältävä ruoansulatuskanava, joka on suunniteltu lihan sulattamiseen. Vilja ei ole koiralle hyväksi, ja se on usein yksi pääsyy lemmikin ylipainoon ja allergisiin oireisiin.

Täysin viljattomat Naturea®-koirankeksit ovat valmistettu perunatärkkelyksestä. Sidosaineina on käytetty kasvirasvaa ja kananmunia, ja makeutusaineena hunajaa. Keksit eivät sisällä lainkaan suolaa tai lisättyä sokeria eikä säilytys- tai aromiaineita. Uutuusherkut valmistetaan ihmisravinnoksi hyväksytyistä aineksista, ja ne leivotaan samoissa leipomossa, jossa myös koiranomistajien herkut leivotaan.

80205b97a919496f_800x800ar

Uutuuskoirankeksejä on saatavissa kuudessa herkullisessa maussa:

  • Naturea® Apple & Cinnamon – omenaa ja kanelia
  • Naturea® Duck & Blackberries – ankkaa ja karhunvatukkaa
  • Naturea® Fish, Olive oil & Aromatic herbs – kalaa, oliiviöljyä ja yrttejä
  • Naturea® Forest Fruits – vadelmaa, mansikkaa, mustikkaa, karhunvatukkaa ja punaherukkaa
  • Naturea® Tomato, Oil and Parmesan cheese – tomaattia, oliiviöljyä ja parmesanjuustoa
  • Naturea® Yogurt, Walnut & Honey – hunajaa, jogurttia ja saksanpähkinöitä

Naturea®-koirankeksejä on saatavissa makukohtaisissa 230 g pusseissa tai maistelupaketissa, jossa jokaista makua on 50 g maisteluannos. Pussin hinta on noin 7,35 euroa ja maistelupaketin hinta noin 17 euroa. Koirankeksejä voi tilata suoraan kotiin Naturean verkkokaupasta www.naturea.fi. Naturea®-tuotteita löytyy myös hyvin varustelluista eläinkaupoista.

fisholiveoil_newpack_white

applecinnamon_newpack_white

Portugalissa vuonna 2010 kehitetty Naturea® premium-laadun kissan- ja koiranruoka noudattaa biologisesti oikeaoppista ajattelumallia, jossa ruoka suunnitellaan ja tuotetaan sen pohjalta, mitä lemmikkisi oikeasti tarvitsee. Naturea®-tuotteet rantautuivat Suomeen tammikuussa 2014.

Naturea on mukana Pet Expossa Helsingin Messukeskuksessa 12.–13.4.2014 osastolla 5c21.

Verkkokauppa: www.naturea.fi

www.natureapetfoods.com | www.facebook.com/natureasuomi | www.petdynamics.org

Ps. Tiesitkö, että kissat ja koirat ovat lihansyöjiä eivätkä paljoakaan eroa susista ja ilveksistä? Siksi kissoille ja koirille biologisesti sopivin ravinto muistuttaa susien ja villien kissaeläinten lihapitoista ruokavaliota, josta myös lemmikkimme pystyvät huomattavasti helpommin hyödyntämään tarvitsemansa ravintoaineet.


Vuonna 2010 kehitetty Naturea® kissan- ja koiranruoka noudattaa biologisesti oikeaoppista ajattelumallia, jossa ruoka suunnitellaan ja tuotetaan sen pohjalta, mitä lemmikkisi oikeasti tarvitsee. Premium-luokan lemmikkiruoka on erittäin lihapitoinen ja täysin viljaton, ja ruokaan käytetyt ainesosat ovat niin puhtaita, että ne sopivat ihmisellekin syötäväksi. Uskomme vakaasti siihen, että oikea ruokavalio on suorassa yhteydessä lemmikkisi hyvinvointiin ja pitkään, terveeseen elämään. Naturea® tuotetaan paikallisesti Espanjassa, Iso-Britanniassa ja Portugalissa, ja sitä myydään yli kymmenessä Euroopan maassa.

Petdynamics – E&M Imports Oy on erikoistunut lemmikkieläinten premium-ruokien ja lemmikin turvallisuuteen ja aktivointiin tähtäävien tuotteiden maahantuontiin. Kaikki yrityksen tuotteet edustavat laatua ja kestävää kehitystä, eikä yrityksen tarjonnassa ole tuotteita, joita perustajat Martin ja Elisabete eivät kelpuuttaisi omille lemmikeilleen. Petdynamics maahantuo Suomeen Naturea®-tuotteita yksinoikeudella.

 


Aiheet: , ,

Kirjoita kommentti