Umami muualla Facebook

Julkaistu 28. 11. 2014 Teksti Uutuudet, kuvat Arabia 3 kommenttia Ajankohtaista

Muumit juhlivat 70-vuotista tarinaansa

Muumitalon ovia ei lukita koskaan ja vierailijat toivotetaan aina tervetulleiksi! Siksipä talon lukuisissa huoneissa majailee ydinperheen lisäksi monta muutakin iloista asukkia. Muumien 70-vuotista taipaletta juhlistava uutuusmuki vie seikkailulle Muumitalon sinisten seinien sisään.

Muumi-muki, ryhmä

Tove Jansson loi ensimmäisen muumikirjansa, Muumit ja suuri tuhotulva, tuomaan iloa sodan synkkiin vuosiin ja se julkaistiin vuonna 1945. Nyt monia vaiheita ja vuosikymmeniä myöhemmin nämä kaikkien rakastamat Muumit täyttävät pehmeän pyöreät 70 vuotta! Muumipapan omin käsin nikkaroima suippokattoinen Muumitalo on seisonut Muumilaakson maamerkkinä vuosikymmenestä toiseen ja majoittanut kattonsa alle monta veikeää hahmoa.

Muumitalo-muki osana klassikkomukien sarjaa

Juhlavuoden kunniaksi Arabia tuo ikonisen Muumitalon lämpimän tunnelman jokaiseen ruokapöytään. Muumitalon sinistä väriä ja kaarevaa muotoa toistava Muumi-muki jää pysyväksi osaksi klassikkomukien sarjaa. Mitä useamman mukin kerää, sitä korkeamman Muumitalon niistä saa koottua.

Fiskarsin lisenssituotteiden tuotepäällikkö Nora Haatainen kertoo Muumitalo-mukin olleen kysytty jo jonkin aikaa: ”Mukien tarina -näyttelyssä keväällä 2014 haastoimme kuluttajat piirtämään mieluisensa mukin ja iloksemme saimme aika monta Muumitalo-mukia. Idea Muumitalo-mukin tuomisesta markkinoille oli jo kypsä, joten tämän 70-juhlavuoden muki on varmasti haluttu.”

Uutuusmukin Tove Slotten suunnittelemasta kuvituksesta löytää talosta tutut asukkaat: kuistilla on vastassa lempeä Muumimamma, ikkunoista kurkistavat Nipsu ja Niiskuneiti ja pensaassa juoniaan punoo Pikku Myy.

Koska Muumitalon ovia ei lukita edes yöksi, Muumitalo ottaa jokaisen vieraan aina vastaan suurella sydämellä, ja pöytään katetaan kupilliset höyryävää teetä.

Muumien 70-vuotisjuhlamukit tulevat myyntiin 15.1.2015 alkaen ja ovat osa klassikkomukien sarjaa, johon kuuluvat Muumilaakson hahmot. 70-vuotisjuhlamukin pakkauksen mukana tulee pahvinen katto.

Tuote- ja suositushintatiedot:
Muumimuki 0,3 L Muumitalo 19,20e/kpl


Aiheet: , , , , ,

3 kommenttia

 1. Kiva tuo pahvikatto!

  Kiva tuo pahvikatto! Ja muutenkin vähän erilainen muumimuki.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tuulia

  28. 11. 2014 18.23

 2. Tämä on tosi

  Tämä on tosi hieno!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  maria

  28. 11. 2014 20.23

 3. Itsellä tuo seisoo

  Itsellä tuo seisoo koristeena tuolla hyllyllä, kun eihän tuota raaski käyttää itse :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  muumimuki muumitalo

  1. 4. 2015 19.30

Kirjoita kommentti