Umami muualla Facebook

Julkaistu 8. 11. 2013 Teksti Uutuudet, kuvat /kuva Entetrainer Ei kommentteja Ajankohtaista

Real Madrid julkisti suomalaisen “Real Madrid Kick“ -sovelluksen

Real Madrid -jalkapalloseura julkisti tänään suomalaisen urheiluviihteeseen erikoistuneen ohjelmistoyhtiö Entetrainerin kehittämän uuden jalkapallofaneille suunnatun Real Madrid Kick sovelluksen.

Käyttäjilleen ilmainen IOS- ja Android-laitteissa toimiva Real Madridin virallinen sovellus mittaa potkun nopeuden ääneen perustuvalla tekniikalla. Sovelluksen kautta fanit voivat myös jakaa omat suorituksensa kavereiden kesken.

Real Madrid Kick sovellus perustuu Entetrainerin kehittämään vallankumoukselliseen ja patentoituun nopeusmittaustekniikkaan, joka mittaa nopeuksia äänentunnistuksen perusteella. Sovelluksen kautta käyttäjä voi myös videoida omat potkunsa ja jakaa ne kavereille Facebookissa tai Real Madridin virallisen videokanavan kautta.

“Halusimme luoda pelaajille ja jalkapallofaneille mahdollisuuden harjoitella ammattilaisten tavoin ja tarjota heille sovelluksen, jonka kautta harjoittelusta tulee hauska ja sosiaalinen kokemus”, Entetrainerin toimitusjohtaja Timo Salmi kertoo.

Real Madrid Kick on nyt saatavilla ilmaiseksi älypuhelimiin. Hyödyntämällä sovelluksen sisään rakennettuja sosiaalisen median jakotoimintoja voi voittaa lippuja Real Madridin seuraavaan Mestareiden Liigan kotiotteluun 27.11. sekä virallisia Real Madrid -vaatteita ja palloja.

Lue lisää Real Madrid Kick -sovelluksesta: http://entetrainer.com.

Entetrainer on urheiluviihteeseen erikoistunut ohjelmistoyhtiö. Yhtiön toimipaikka sijaitsee Espoossa, ja sen henkilöstö koostuu urheilualan ihmisistä, ohjelmoijista ja muista mobiili- ja verkkoliiketoiminnan ammattilaisista. Yhtiön perustivat veljekset Timo ja Tomi Salmi. Yrityksen taustavoimissa, rahoittajina toimii muun muassa Nokian entinen teknologiajohtaja Yrjö Neuvo sekä Sulake Corporationin entinen toimitusjohtaja Timo Soininen. http://entetrainer.com.

Real Madrid on historian voitokkain jalkapallojoukkue 32 liigavoitollaan ja 9 Eurocup-voitollaan. FIFA on nimennyt Real Madridin koko 1900-luvun parhaaksi jalkapallojoukkueeksi. Seura perustettiin vuonna 1902 ja sen pääkonttori sijaitsee Madridissa Santiago Bernabeu Stadiumilla. Real Madridilla on 43 miljoonaa Facebook-fania, yli 9 miljoonaa Twitter-seuraajaa ja yli miljoona seuraajaa YouTubessa. Joukkue on myös yksi merkittävimmistä franchising-kohteista digitaalisessa mediassa – sillä on lukuisia innovatiivisia ja faneja koukuttavia sovelluksia.


Aiheet: , , , , , ,

Kirjoita kommentti