Umami muualla Facebook

Arkisto

Kaikki artikkelit uusimmasta vanhimpaan

  1. Puolukkarahka

    Julkaistu 19. 9. 2018 Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kauden jälkiruokaherkku on puolukkarahka. Ja ihan parasta, jos keräät siihen itse puolukat! Valmista herkku joko kermavaahdolla tai ilman.

  2. Nyt maistuu juuressosekeitto

    Julkaistu 19. 9. 2018 Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Nyt, kun uuden sadon juurekset ovat vielä makeimmillaan, valmista niistä maukas sosekeitto.

  3. Juures-hapankaali ”pyttis”

    Julkaistu 18. 9. 2018 Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pyttipannusta tulee juhlaruokaa kun käyttää tuoreita juureksia.

  4. Keittiökivaa – pienkoneita uusissa väreissä

    Julkaistu 17. 9. 2018 Uutuudet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kenwoodin ja De´Longhin keittiön pienkoneisiin tyylikkäitä uusia värejä.

  5. Pastaa ja tattikastiketta

    Julkaistu 17. 9. 2018 Tiia Koskimies Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Sienistä ei ole ollut tänä vuonna pulaa.

  6. Kulta Katriinaa nyt myös tummana ja luomuna

    Julkaistu 17. 9. 2018 Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Laadukkaat Kulta Katriina Luomu -uutuudet eettisille kahvinautiskelijoille.

  7. Valmista helposti kunnon arkiruokaa

    Julkaistu 17. 9. 2018 Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Terveellistä, helppoa ja nopeaa arkiruokaa.

  8. Puolukkapiiras ja kinuskikermavaahto

    Julkaistu 15. 9. 2018 Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Puolukkapiiras on ihana syysherkku. Kinuskikermavaahdolla viimeistelet makunautinnon!

  9. Chilinen liha-papu-juurespata

    Julkaistu 14. 9. 2018 Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pataruoan voi valmistaa vaikka arki-iltana, jolloin ruokaa on 4-henkiselle perheelle ainakin seuraavaksi kahdeksi päiväksi, mutta viikonloppuna sen tekemiseen on enemmän aikaa.

  10. Yrteillä maustettua kuhaa ja vihanneshöystöä

    Julkaistu 13. 9. 2018 Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kuha on miedon makuinen, valkolihainen ja vähäruotoinen kala, joka maistuu paistettuna herkulliselta erilaisten lisäkkeiden kera.