Umami muualla Facebook

Arkisto

Kaikki artikkelit uusimmasta vanhimpaan

  1. Keittokirjoja joululahjoiksi

    Julkaistu 15. 12. 2018 Mervi Sandbacka Ei kommentteja Kirjallisuus

    Keitto-, harraste- ja tietokirjat ovat hyviä joululahjoja, joista riittää iloa pitkäksi aikaa. Annan itsekin niitä mieluusti joululahjoiksi läheisilleni.

  2. Laatua pöytään ja lahjaksi

    Julkaistu 15. 12. 2018 Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kuplivaa joulun aikaa sekä Uutta Vuotta.

  3. Umamin herkulliset jouluruoat

    Julkaistu 15. 12. 2018 Mervi Sandbacka 8 kommenttia Ruoka ja juoma

    Perinteiset jouluruoat ovat varmasti tänäkin jouluna suurimmassa osassa joulupöytiä ne pidetyimmät. Nautiskellaan joulun tunnelmasta ja yhdessäolosta läheistemme kanssa!

  4. Joulukortin mestarit 3/3: Martta Wendelin

    Julkaistu 15. 12. 2018 Liisa Wilska Yksi kommentti Kuvataide

    Martta Wendelinin joulukortit ja -piirrokset ovat suomalaisen joulun peruskuvastoa.

  5. Mikael Persbrandt – taiteilijaelämää

    Julkaistu 15. 12. 2018 Mervi Sandbacka Ei kommentteja Kirjallisuus

    Ruotsalainen kirjailija Carl-Johan Vallgren antaa kirjassaan äänen arvostetulle ruotsalaiselle näyttelijälle Mikael Persbrandtille, joka kertoo elämästään sellaisena kuin hän sen muistaa.

  6. Rosollia ja sienisalaattia alkupalaksi

    Julkaistu 14. 12. 2018 Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Tarjoa rosollia lisäkkeenä tai alkuruokana.

  7. Punaviinisilliä

    Julkaistu 14. 12. 2018 Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Joulupöydän herkkupalat.

  8. Joulutorttuja ja -kakkuja

    Julkaistu 14. 12. 2018 Tiia Koskimies 5 kommenttia Ruoka ja juoma

    Leivo jouluksi, itselle ja lahjaksi.

  9. Joulukortin mestarit 2/3: Rudolf Koivu

    Julkaistu 14. 12. 2018 Liisa Wilska Ei kommentteja Kuvataide

    Koivun ihana satumaailma hurmaa edelleen.

  10. Kuhaa Walewska juhlapöytiin

    Julkaistu 14. 12. 2018 Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kuhaa kreivitär Walewskan tapaan on vanha klassikkoruoka. Se näyttää aina juhlavalta. Kuorrutuskastikkeeseen voi käyttää vaikka parsaa ja hummeria, silloin ollaankin jo marsalkka Mannerheimin lempiruoan äärellä.