Umami muualla Facebook

Arkisto

Kaikki artikkelit uusimmasta vanhimpaan

  1. Borssikeitto syksyn antimista

    Julkaistu 7. 12. 2019 Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Borssikeittoa kannattaa tehdä kerralla suuri annos, sillä se sopii mainiosti pakastettavaksi.

  2. Tee kaunis takkasytyke

    Julkaistu 3. 12. 2019 Umami 5 kommenttia Luonto ja vapaa-aika

    Valmista takkatulen sytykkeeksi kauniita ja ekologisia ruusuja.

  3. Sitruunaiset lihapullat tomaattikastikkeessa

    Julkaistu 2. 12. 2019 Mervi Hannele Sandbacka 3 kommenttia Ruoka ja juoma

    Tiistain ruokana maistuvat sitruunaiset lihapullat tomaattikastikkeessa spagetin kera.

  4. Johanna Tuomola: Liekit yössä

    Julkaistu 2. 12. 2019 Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Kirjallisuus

    Liekit yössä -romaanin henkilöhahmojen kuvailu on herkullista luettavaa. Myös taitavasti punotussa juonessa Johanna Tuomola näyttää jälleen kyntensä.

  5. Inkiväärilohi ja meloni-avokadosalaatti

    Julkaistu 1. 12. 2019 Mervi Hannele Sandbacka Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Rasvaista kalaa olisi hyvä syödä vähintään kaksi kertaa viikossa.

  6. Paistettuja porsaan sisäfileeviipaleita

    Julkaistu 26. 11. 2019 Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Umami.fi:n arkiruokaohjeissa toistuu aina sama idea – ruoan pitää valmistua nopeasti, sen pitää olla maukasta, terveellistä ja edullista.

  7. Currybroileri ja kurpitsalisäke

    Julkaistu 25. 11. 2019 Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Curry sopii hyvin broilerin mausteeksi. Lisäke syntyi omassa puutarhassa kasvaneesta kurpitsasta ja pakasteherneistä, johon lisäsin lopuksi vielä kourallisen hienoksi hakattua lehtikaalia.

  8. Uutuus – Fazer Alku Kauraöljy

    Julkaistu 21. 11. 2019 Uutuudet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Fazer Alku Kauraöljy on täysin uudenlainen, suomalaisesta kaurasta valmistettu kauratuote.

  9. Broileria viinikukon tapaan ja karpalovaahtoa

    Julkaistu 21. 11. 2019 Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Coq au Vin eli punaviinissä kypsytetty viinikukko on ranskalainen perinneruoka. Siihen voi mainiosti käyttää broilerin koipireisiä ja luullisia rintapaloja, jotka ovat edullisia.

  10. Ilkka Remes: Kremlin nyrkki

    Julkaistu 20. 11. 2019 Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Kirjallisuus

    Kirjailija Ilkka Remes on paitsi lahjakas kirjoittaja ja taitava juonen kehittäjä, myös varsinainen visionääri. Suosittelen Kremlin nyrkin lukemista kaikille, joita Suomen tulevaisuus ja turvallisuus kiinnostavat.