Umami muualla Facebook

Arkisto

Kaikki artikkelit uusimmasta vanhimpaan sivu 5

  1. Herkkävatsaisen keittokirja ja Kodin keittokirja

    Julkaistu 20. 8. 2018 Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Elina Ovaskainen, Minna Kinnari ja Siiri Kinnari ovat tehneet keittokirjan herkkävatsaisille eli niille, joilla on ärtyvän suolen oireyhtymä. Kirjassa on 60 FODMAP-ruokaohjetta.

  2. Itse valmistettu pesto on ihan eri juttu!

    Julkaistu 20. 8. 2018 Tiia Koskimies 2 kommenttia Ruoka ja juoma

    Oletko koskaan valmistanut pestoa itse? Ellet ole – kokeilepa – ihastut ikihyviksi. Maku on säilykkeitä parempi eli tuore ja herkullinen.

  3. Kermainen lihapullakastike spagetille

    Julkaistu 20. 8. 2018 Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Itsevalmistetut lihapullat ovat tähän kastikkeeseen paras vaihtoehto, mutta kiireisen kastike onnistuu hyvin myös valmiista lihapullista.

  4. Ikihyvä tomaatti-sipulisalaatti

    Julkaistu 20. 8. 2018 Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kesällä tomaatti-sipulisalaatti on parhaimmillaan ja sitä kannattaa tehdä usein, kun tomaatit ovat kypsiä ja siksi erityisen maukkaita.

  5. Marko Kilven koukuttava Undertaker-sarja

    Julkaistu 18. 8. 2018 Mervi Sandbacka Ei kommentteja Kirjallisuus

    Arvostettu ja palkittu kirjailija Marko Kilpi on aloittanut Undertaker-dekkarisarjan, joka ei todellakaan jätä kylmäksi. Kilpi on vertaansa vailla juonenpunojana ja loistava kirjoittaja. Lisäbonuksena hänellä on ensikäden tietoa poliisin työskentelystä, koska hän on itse poliisi.

  6. Mehevä kasvispiiras on syksyn herkku

    Julkaistu 18. 8. 2018 Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Annikki

    Kasvispiiraaseen voit käyttää kesäkurpitsan lisäksi monia muitakin kasviksia. Itselläni oli jääkaapissa kaksi keitettyä perunaa, jotka viipaloin piiraan täytteeksi. Löysin myös reilun puolikkaan paprikan, jonka kuutioin joukkoon.

  7. Leivo herkkuja syksyn omenasadosta

    Julkaistu 17. 8. 2018 Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Syksyn omenasato on ennätyksellisen runsas ja omenia riittää nyt sekä leivontaan että säilöttäväksi.

  8. Lohta ja omena-sipulisalaattia

    Julkaistu 17. 8. 2018 Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Meillä, kahden aikuisen lohiaterialla, ja monesti muulloinkin, syödään lisäkkeenä vain hyvää salaattia, koska emme kaipaa lisäkaloreita. Tällä kertaa tein lohen kylkeen raikasta omena-sipulisalaattia.

  9. Porkkanamuffinit kahvipöytään

    Julkaistu 16. 8. 2018 Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Leivo kahvihetkiin ihania porkkanamuffineita.

  10. Porvoon Smaku – huippuravintoloiden yhteinen ruokajuhla

    Julkaistu 16. 8. 2018 Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kolmatta kertaa järjestettävässä Porvoon Smaku -ruokatapahtumassa huippuravintolat tarjoavat kaikkia aisteja hiveleviä smakuannoksia viiden euron hintaan. Annoksia pääsee maistelemaan 25.8.2018 asti kaikissa mukana olevissa 18 ravintolassa.