Umami muualla Facebook

Arkisto

Kaikki artikkelit uusimmasta vanhimpaan sivu 6

  1. Lihapullaspagetti hapankorppumurulla

    Julkaistu 13. 6. 2020 Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Tähän kastikkeeseen lisäsin paljon ruohosipulia, koska sitä meillä kasvaa keittiöpuutarhassa ja sen makuhan on niin kesäinen. Kokeilin, miltä spagetti maistuisi hapankorppumurulla ja hyvältähän se, ainakin meidän perheen mielestä. Kannattaa kokeilla!

  2. Silakkaherkkuja juhannuspöytään

    Julkaistu 13. 6. 2020 Tiia Koskimies Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Silakka on edullista ison porukan ruokaa.

  3. Raparperi-mansikkapiiras

    Julkaistu 12. 6. 2020 Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Piiras maistui kesäiseltä päiväkahvilla aurinkoisella terassilla.

  4. Feta-kesäkurpitsapiiras

    Julkaistu 12. 6. 2020 Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Tämän piiraat valmistat nopeasti joko tee- tai kahvipöytään tai pikkunälkään salaatin kera tarjottavaksi.

  5. Kesäillan broilerisalaatti

    Julkaistu 12. 6. 2020 Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Salaatti on hyvä vaihtoehto illalliseksi. Jos lisäät siihen jotain lihaa, juustoa tai halutessasi vaikka härkistä, se myös täyttää sopivasti, eikä tule myöhemmin illalla naposteluhaluja.

  6. Lohikastike spagetille

    Julkaistu 12. 6. 2020 Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Lohesta valmistat maukkaan kastikkeen spagetille. Voit halutessasi tarjota kastikkeen myös tumman riisin tai perunan kanssa.

  7. Makupaloja perunasta

    Julkaistu 11. 6. 2020 Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Tee uusista perunoista suloisia suupaloja.

  8. Perunajuhlat juhannuksena ja koko kesän

    Julkaistu 11. 6. 2020 Päätoimittajat 2 kommenttia Ruoka ja juoma

    Järjestä juhlat uusien perunoiden kunniaksi.

  9. Munakoiso-mozzarellaterriinit

    Julkaistu 11. 6. 2020 Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Tämä resepti on tuliaiseni toscanalaisen maatilan ruokakurssilta. Sen tekemisessä on jonkin verran vaivaa, mutta kannattaa silti kokeilla, koska terriini kastikkeineen on makuelämys. Se käy hyvin juhlavamman aterian alkuruoaksi.

  10. Broileri-persikkasalaatti

    Julkaistu 10. 6. 2020 Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Rakastan salaattien tekemistä. Niiden tekeminen on omaa taidettani niin ulkonäön kuin maun puolesta.